Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat ilyenkor vetélés...

Előfordulhat ilyenkor vetélés minden jel nélkül?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok. 2 éve volt egy missed ab-om. Akkor volt barnafolyas egy héten keresztül és elment a baba sajnos :( ebből kifolyólag annyira félek hogy ez a baba sem fog megmaradni. Terhességi tüneteim szoktak lenni bár már nem olyan intenzíven mint eleinte. A nem várt menstruáció az április 4 én kellett volna megjonnie, ezt azért írom mert ha elhalt volna a terhesség akkor gondolom valami csak lett volna vagy nem!? Kicsit nagy bennem az aggodalom :(
2020. ápr. 15. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tök gáz h ez most így működik. Nem tudom maganhoz jársz e de ha igen és csak ilyen késői időpontod van én tuti keresnék egy másik magán dokit h nézzen meg. De ha máshova addig nem tudsz elmenni akkor mást nem tudsz tenni mint reménykedni. Nem kell a legrosszabbra gondolni. Ha nincs nagy görcs vagy bármilyen fokú vérzés akk mag valószínűséggel nincs baj. Nekem is volt missed ab-m tavaly nyáron és nekem is barnazassal indult. Rögtön mentünk dokihoz akkor még volt szivhang, kaptam progi pótlást, 4 napig okés is volt de aztán megint barnaztam. Gyors ügyelet de akkor már nem volt szivhang. Most újból fél éve próbálkozunk már de eddig semmi. Próbálok türelmes lenni de úgy h az előző első próbálkozásra össze jött így nehéz. Mindenesetre próbálj nyugodt lenni és ha tudsz menj el másik dokihoz. Vagy menj be ügyeletre azzal a kamuval h barnazol, akkor kötelesek megnézni. Pláne h 5. hét óta nem látott senki.
2020. ápr. 15. 21:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nem nem maganba járok. Hát az van bennem ha az előző missed ab om tünetekkel ment el, akkor ha most ez el akarna menni akkor talán itt is lenne tünet
2020. ápr. 15. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen általában tényleg van tünete. De sajnos az is előfordulhat h semmit se érezni belőle. Tudom nehéz nem túl izgulni valószínű én is félnék pláne az elején de próbálj ne stresszelni és csak örülj h újra terhes lehetsz 😊
2020. ápr. 16. 06:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon izgultam és féltem a mostani terhességem elején, mert előtte viszonylag korán, 5 hetesen elvetéltem. De ahogy az idő telik, úgy múlik el lassan a félelem is. Én eleinte nagyon sokat jártam ultrahangra, ami a mostani helyzetben nem lenne megvalósítható. De engem megnyugtatott!

Próbálj pozitív lenni, hogy minden rendben van és lesz! 😌

25 hkm

2020. ápr. 16. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!