A 12. hetes ultrahangra bejöhet az apuka?
Figyelt kérdés
Sajnos az orvosom csak a kórházban rendel, nincs jelenleg magánrendelése, oda is bejöhetne? Az hüvelyi vagy hasi UH?2010. júl. 27. 13:20
1/7 anonim válasza:
Szekszárdon, a kötelező UH-kra nem jöhetett be a Férjem.
2/7 anonim válasza:
12 hetesen már hasi volt. Minden vizsgálaton,uh-n,szülésnél ott volt a párom (Bp.-i korházban,nem magánrendelőben).
3/7 anonim válasza:
Akármilyen kórházban jogod van kérni, hogy általad választott családtagod bemehessen. Nem mindenhol népszerűsítik a dokik, de ki kell nyitni a szádat.
4/7 anonim válasza:
Nekem még hüvelyi volt, és a 16 hetes a hasi!Nekem mindig bejön a párom mondjuk mi magánrendelésre járunk, de szerintem ha szeretnéd biztos megengedi a doki!
17 h kismami
5/7 anonim válasza:
Bp-en a SOTE I-en nem mehet be az apuka egyetlen kötelező uh-ra sem.
Most magánrendelőbe járok a dokimhoz és bejöhetett minden uh-ra, sőt a doki kifejezetten kérte is ha ott volt velem a férjem.
6/7 anonim válasza:
szegeden sem igazán díjjazák ha az apuka vagy családtag be szeretne menni.12 hetes uh nekem hüvelyi volt.lehetséges ha a sarkadra állsz megengedik,de nem veszik örömmel.
7/7 Bettnya válasza:
Szia!
Az én dokim kórházban rendel, jövő héten megyünk a 12. hetire. Eddig a 0.(5.héten), és a 8.heti UHn is bent volt a párom, pedig mind a 2 hüvelyi volt.
Dokifüggő, úgy látom.
De ha kéred, szerintem beengedik. Tessék kikövetelni! ;)
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!