Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire igaz a hiedelem, ha...

Mennyire igaz a hiedelem, ha a középvonal a köldök felett folytatódik fiú lesz az utód?

Figyelt kérdés

Valakinek ez bejött? :)

30 hetes kismama

2008. nov. 22. 13:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem fiút mondtak és a középvonalam folytatódik a köldököm felett. A 4D-n meg is örökítettük a kukiját! Az lesz a meglepi ha mégis kislány lesz.

Szintén 30 hetes kismama

2008. nov. 22. 13:37
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én nem hiszek az ilyenféle babonákban, de nekem köldök felett is folytatódik a vonal egészen a mellemig és kisfiúnk lesz. Legalább is úgy néz ki. Boldog babavárást
2008. nov. 22. 13:38
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki hisz a babonaban, annak ez igaz. Aki viszont nem hisz ebben, az ugyis csak legyint ra.

Kisfiam szuletett, de nem volt vonalam koldok felett.

Ugyhogy ugy igaz ez is, mint minden mas babona csak.

Jo babazast!

2008. nov. 22. 13:44
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálam nincs semmiféle középvonal, nem is volt, és a második kisfiút várom. Egyébként erre, ahol én lakom, az járja, hogy ha egy kismama "csinos" marad (úgy értem hasra hízik), akkor általában fiú lesz. De ha körbe kérdezel a rokonságban, még biztos hallasz egy pár dolgot.

22 hetes kismama

2008. nov. 22. 13:45
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem majdnem a mellemig ér a barna csík, és eddig (kb. hétszer) azt mondták, hogy fiú lesz, lányt soha nem mondtak. Amúgy amit az utolsó válaszoló írt, én 15 kg-ot híztam eddig, de senki nem akarja elhinni, alig látszik rajtam, mindenki azt mondja, hogy csak a hasamra híztam. Pedig nincs is nagy pocim, persze azért máshova is híztam, de elég arányosan és nem olyan feltűnő.
2008. nov. 22. 13:59
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 20 hetesen felér a csík egészen a szegycsontomig, és a 4d-s ultrahangon lányt mondtak. Hát kíváncsi vagyok mit mondanak majd a 30-ik héten:)
2008. nov. 22. 14:04
 7/25 A kérdező kommentje:

Kösy a válaszokat

Nekem is köldök fölé ér, viszont 2 szer kislányt mondtak...bár lányból hamarabb "lesz" kisfiú.

A párom örülne, bár a kislánnyal is kibékült már

Boldog babavárást ill babázást

2008. nov. 22. 14:14
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem föléért, fiam lett. csak hogy javítsak a statisztikát én is
2008. nov. 22. 14:39
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is javitom a statisztikát:)

Fiú lesz, és bőven a köldököm felett folytatodik a csik.

A lányomnál csik sem volt a hasamon.

Mindenkinek sok boldogságot, 39hetes kismami

2008. nov. 22. 14:59
 10/25 A kérdező kommentje:

Akkor leehet h a kislányomból így a 22 heti uh-ra fiú lesz????????

HÚÚÚÚ

a ruhácskák már lányosak...megvettünk mindent :)

2008. nov. 22. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!