11 hetesen voltam a második vizsgálaton,3.5 centinek mérte a doki, azt mondta minden tökéletes a korához, de neten picit nagyobb méreteket látok. Kinek mekkora volt 11 hét körül a pici?
Figyelt kérdés
Tudom, minden baba máshogy fejlődik, csak első terhesség, kicsit még túlagyalom a dolgokat. :D2020. ápr. 13. 20:16
1/8 anonim válasza:
Mondegy, hányadik baba, ne agyald túl. Ha az orvos szerint rendben van, akkor rendben van.
2/8 anonim válasza:
Nem foganhatott később? Nekem 9 hetesen volt 30 mm, 11 hét 6 naposan 61 mm. 4 babám van, mind 60-64 mm között volt a genetikai uh-n.
3/8 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, hogy tökéletes a mérete a becsült fogantatáshoz. Genetikai UH-ra hétfőn megyek, majd ott jobban látják mekkora.
Közben néztem a papíron, amit kaptam, rosszul emlékeztem, 3.8 cm volt, 10hét 5naposan. Amit találtam táblázat, ott 11 hetes méretnek 4.1-et ír, szóval ehhez simán jó. Genetikaira 12hét 2naposan megyek majd, kiderül mekkora azóta. :)
2-es milyen súllyal születtek a babáid? Lehet, hogy már most látszik, hogy mekkora baba lesz?
2020. ápr. 17. 13:25
4/8 anonim válasza:
Na, azért nem mindegy. :) így már jobban hangzik. Nem, amúgy ebből még nem lehet a születési sulyra következtetni. Nekem mindegyik baba 6 héttel korábban született, 2 és 2,7 kg között. A végére 3,3-4 kg között lettek volna. Kellemes babavárást. Majd írd meg a 12 hetest, ha gondolod.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, hétfőn megírom. :)
Köszi!
2020. ápr. 18. 23:00
6/8 A kérdező kommentje:
Na megjártuk az UH-t, 12+4 hét, 63 mm ❤️ minden tökéletes.
2020. ápr. 20. 16:47
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2020. ápr. 21. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!