Olvastam itt valahol, hogy lehet kapni bébihordozóba való 'párna betétet', ami azért van hogy ne legyen az újszülött összegörnyedve. Hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
Hordozóban szeretném haza hozni a kórházból a picurkám,lehet?Vagy felesleges ilyen betétet venni(ha létezik egyáltalán!?),beletehetem e nélkül is a babát?Vagy inkább pólyában hozzam haza?Februárban szülök,ti miben hozzátok haza a picit?(nincs mózes kosaram)2008. nov. 22. 13:13
1/4 anonim válasza:
A lányom tavaj jan 30.-án született.Mink pólya´ban mózeskosárban hoztuk haza.
Ha baba hordozóba szeretnéd nem kell külön parnát venni.Egy textil pelust összehajtasz,és azt teszed a feneke ala´.Legalábbis én a mikor autóval mentünk,minde´g azt tettem bele.
2/4 anonim válasza:
szia.Én jan 1-re vagyok kiirva, és hordozóba hozom haza.tényleg lehet bele külön fejtámlát,és betétéet is kapni, de van is bennük ilyen,ezekbe nem görnyed össze a baba.én plédet azért teszek alá,de csak a hideg miatt.egyébként a bababoltokba lehet ilyet külön kapni, de nézz szét a tesz veszen,ott is láttam már ilyet.
boldog babavárást.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2008. nov. 22. 13:45
4/4 anonim válasza:
Amit kérdezel a hordozóba való újszülött szűkítő. Én a KIKA-ban láttam 3000 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!