Mennyire van erő, lehetőség a gyermekágyi idő alatt a
hajmosasra?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon buta kérdés :D de pakolok es azon gondolkodom, vigyek.e sampont meg hajszaritot?. Előfordulhat hogy tobb ideig leszek bent a picivel, nem lehet tudni.
Nekem kissé komplikált szülésem volt és eléggé megviselt, de vittem magammal sampont természetesen, hajszárítót nem, amúgy sem igazán használok. Már eleve úgy kerültem be a kórházba, hogy igény lett volna egy hajmosásra, de persze akkor nem az volt a legfontosabb. Éjfélkor kerültem be a kórterenbe, csak másnap tudtam tusolni és ugyanakkor meg is monstam a hajamat. Nem nagy erőfeszítés, ha úgyis kell zuhanyozni.
2020. ápr. 13. 19:05
12/22 anonim válasza:
Én mindhárom szülésemnél úgy leizzadtam, hogy az első zuhanynál hajat is mostam mindig. Mondjuk rövid hajam van, gyorsan végeztem mindig, nem volt megterhelő, és szárításra sem volt szükség. Hosszabb hajnál biztos más.
Tedd el, legfeljebb nem használod.
2020. ápr. 13. 19:11
13/22 anonim válasza:
Császáros voltam, másnap már hajat mostam. Mindig 2 naponta szoktam.
2020. ápr. 13. 19:22
14/22 anonim válasza:
Pici sampon nem foglal sok helyet, max. nem használod. Utazó hajszáritó se nagy.
Én samponmintát vittem, hajszáritót nem mert a nyári melegek voltak.
Végül nem használtam, nem kellett meg császár után a sima fürdés is körülményes volt a sebvédelem miatt. Mivel programcsászárom volt előző este hajat mostam, így nem is lett csúnya a hajam.
2020. ápr. 13. 20:10
15/22 anonim válasza:
Vittem, mostam, sőt, még ki is simítottam
2020. ápr. 13. 20:35
16/22 anonim válasza:
Első szülésem hüvelyi volt. Borzalmas volt a hajam, de valahogy nem volt olyan fontos a hajmosás akkor, csak copfoztam és kész.
Második indított volt, így még a kórházba indulás előtt megmostam. Simán kibírt így 4 napot. De ez a szülés végül császár lett, szóval erőm se lett volna a hajmosással bíbelődni.
2020. ápr. 13. 20:55
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi lányok az ertelmes valaszokat :)
2020. ápr. 13. 21:02
18/22 anonim válasza:
Hajnalban szültem, délelőtt bejött a férjem és vigyázott a picire, én meg elmentem zuhanyozni. Életemben nem esett annyira jól egy alapos hajmosás! Fizikálisan száz százalékig rendben voltam, de kegyetlen szülésem volt és csatakosra izzadtam magam.
2020. ápr. 13. 21:34
19/22 anonim válasza:
Vigyél,lesz időd rá és szerintem erőd is ha nem is az első napon. Nekem ilyenekre akkor volt időm mikor elvitték a kicsit fürdetni.
2020. ápr. 13. 21:35
20/22 anonim válasza:
Én is hajaz mostam. Szülés közben úgy leizzadtam, higy nem birtam volna úgy lenni 4 napig. Hajszárítót nem használok, hagyom magától megszáradni. A szobatársam hajszárítózott, sőt még vasalta is a haját minden reggel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!