Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyás 7 hetes terhesen...

Barnás folyás 7 hetes terhesen mire utalhat?

Figyelt kérdés
Kicsit félek. Kinek mit mondott a doki?

2020. ápr. 11. 13:07
1 2
 11/14 anonim válasza:

2 pozitív tesztem van, dokinál még nem voltam. Nekem együttlét után jelentkezett rózsaszínű pecsételés, másnap hasi fájdalom, mintha meg akarna jönni és vizeletkor barnázás. Kétségbe vagyok esve. Mi lehet? Árthattunk? Esetleg vetélés? Kb. 7 hetes lehetek, az én szamolasaim sze

szerint. Kedden mentem volna vizelet és vérvételre.

2020. ápr. 12. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Már írták, orvos. Miért nem mentél még el, ha ennyire aggódsz? Lehet nem lesz gond, de ha baj van, jobb minél előbb orvoshoz menni. Nem fognak elküldeni. Tök mind1 mitől van, orvos tud csak segíteni.
2020. ápr. 12. 15:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál. Hematoma nem latszik. Minden rendben volt. Sok nonel fordul elo ilyen verzes amire nem tudjak a valaszt. Kaptam utrogestant es magneziumbol is 3at kell szednem. Bo masfel napig tartott es ma estere mult el.

Anno az elso gyerekemnel is volt ilyen ott mehszaj polipom volt. Most azt sem lattak. Ahogy megeroltetem magam vagy no a mehem ugy elpattanhat egy hajszaler es attol is verezhet. Ugyhogy ennyit tudok mondani remelm mar nem lesz tobb verzes

2020. ápr. 12. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy minden rendben van. :)
2020. ápr. 13. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!