Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen köntöst és hálóinget...

Milyen köntöst és hálóinget illik kórházba vinni?

Figyelt kérdés
Júliúsban szülök elég tanácstalan vagyok hálóing témában. Rövidujjú szoptatós hálóinget vigyek vagy lehet ujjatlant is. Köntösből vmi vékonyabbra gondoltam amiben nem fogok megsűlni.

2020. ápr. 11. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Én se vittem se hálóinget, se köntöst egyiknél se. Rendesen felöltöztem hosszú pólóba és cicanaciba, én nagyon kényelmetlenül érzem magam hálóingben. Egyedül közvetlen a császár után volt az rajtam, onnantól, hogy felállítottak, odáig, hogy elfoglaltam a helyemet a gyermekágyon.
2020. ápr. 11. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Én októberben szültem, de olyan meleg volt a kórházban a csecsemőosztályon h folyton nyitott volt az ablak. Vittem 2 pizsamát és egy hálóinget, na a pizsamát nem bírtam felvenni. Minél több hálóinget javaslok, napi 1 legalább, plusz egy vékony és egy vastag köntös. Mivel te nyáron szülsz, napi 2 háling biztonságképpen. Sok váltásbugyi még.
2020. ápr. 11. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
vittem hálóinget (elöl két felől gombolóst) meg köntöst, de csak alváshoz volt rajtam, nappal leggings+póló kombóban voltam, abban éreztem jól magam
2020. ápr. 13. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!