Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy használjam az LH tesztet?

Hogy használjam az LH tesztet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még kezdő vok az LH teszt használatában,tapasztalatokat várnék. A nap bármely szakában használható? a tájékoztató szerint igen,de olvastam már olyat ,hogy késő délután a legcélszerűbb. Nekem rövid ciklusaim vannak,átlag 24-25 nap,ma vok a 8.napon,már van nyáktünetem,a tájékoztató szerint ma kellene elkezdenem használni a tesztet. Köszönök minden választ.
2008. nov. 22. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:

24-25 napos ciklusnál kb a 8. napon kezdheted , amíg nem jelez két pirosat , addig elég kétnaponta, úgy takarékosabb, bár nálad biztosan időben van pé.

Ha két piros csíkod van, akkor érdemes mindennap együtt lenni. Nálunk ez ment 5 napig és most 36 + 6 hetesek vagyunk.

Mindez egy bonyolult betegség után sikerül a 2.ciklusban.

A tesztelést pedig este csináltam fürdéskor habfürdőmentes vizelettel.

Sok sikert és jó szórakozást is, mert az is lesz!

2008. nov. 22. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
2008. nov. 22. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ma mindenképp kezdd el a tesztelést. Délután vmikor (4-5körül pl.), viszont előtte 2-3órán keresztül csak keveset igyál, hogy koncentráltabb legyen a vizeleted. Ha sokat iszol, akkor híg lesz, és negatívat mutatna abban az esetben is, ha lenne ovulációd. Ne felejtsd el, LH teszt esetén csak akkor pozitív az eredmény, ha a tesztcsík legalább olyan erős, mint a kontrollcsík. Szóval itt nem érvényes az a mondás, mint a terhességi tesztnél, hogy a halvány csík is csík. Sok sikert, ha vmi nem világos, kérdezz nyugodtan!
2008. nov. 22. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönök minden választ:) akkor ma késő délután , vagy este már használom is,aztán hajrá:)és boldog babavárást mindenkinek:)
2008. nov. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!