Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kivanom a Coca colat,...

Nagyon kivanom a Coca colat, vajon atmehet bmi karos anyag a bababa? 10hkm

Figyelt kérdés
Tudom hulyeseg mert mas borozik/dohanyzik/ mükajat eszik, de megint mas meg vizkovet old kolaval a wcben...
2020. ápr. 7. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Napi 2x2 dl kólát ittam, jó volt a rosszullétek enyhítésére.
2020. ápr. 7. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Meg ne próbáld! Kioldja belőled az embriót!
2020. ápr. 7. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Én nem t'om, de én vedeltem a kólát terhesen. Most szoptatás közben nem merem, mert így sem alszik a gyerek, hát még a koffeintől mi lenne... 🤣
2020. ápr. 7. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó a kólában már nincs koffein.

Kérdező a nagyfiammal nagyon kívántam, ittam is. Tonicot is ittam, pedig sokan azt mondják beindul a szülés. Hát nem.

2020. ápr. 7. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyi koffein àtjut, neem tudom mennyi lenne kàros, hiszen kàvèzni is lehet vàrandòsan. Èn 1x ittam meg egy litert vàrandosan, azt kìvàntam. Annyira regen nem ittam akkor, hogy eszembe sem jutott, hogy van benne koffein. Egèsz nap szambàzott a gyerek a hasamban.
2020. ápr. 7. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első terhességemnél csak a jéghideg kóla segített a rosszulléteken. Így én szinte minden nap ittam 1-2 dl-t.
2020. ápr. 7. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A kólában lévő foszforsav (ez oldja vízkövet:), külön árulják is kóla nélkül e célra), amit károsnak mondanak a fogyasztó csontjaira nézve. Nem lévén tudós, nem tudom, ennek mennyi a valóságalapja, de keress rá. Ha a kólát kívánod, de paramami vagy, helyette próbálkozhatsz szerintem egy cukros (vagy édesítőszeres) bubis limonádéval.
2020. ápr. 7. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ihatod. A második trimeszterben sokat ittam, csak a jéghideg cola maradt meg bennem. Volt, hogy fél litert is megittam egy nap. 2 csodaszép, okos gyerekem van.
2020. ápr. 8. 05:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!!
2020. ápr. 8. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ihatod nyugodtan. Nagynéném nőgyógyász, kifejezetten ajánlani szokta a kismamáknak jéghidegen hányinger ellen.
2020. ápr. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!