28 hetes vagyok. Tegnap este Mc Donalds-os kaját ettem és azóta folyamatosan görcsöl a pocim. A halas szendvicsben van olyan anyag, ami káros lehet a picire?
Szia!
A McDonaldsban szinte minden káros...kivéve a nyers gyümölcsöt. A krumpli nem krumpli, a zsömle is vlmi gyanús anyagból van, a halas szendvicsben lévő szósz meg ki tudja mit tartalmaz...Van róla egy igen tanulságos dokumentum film: Super size me a címe.
De szerintem csak simán mefeküdte a gyomrodat. A helyet nem terhesen is kerülni kéne, de most aztán tényleg ennek kéne a legutolsó helynek lennie ahol eszel.
Nem hiszem hogy a babának vlmi kárt okoztál volna, de ha a fájdalom nem múlik 1-2 napon belül érdemes az orvost felhívni. Hátha nem volt friss vagy vlmi. Akkor viszont lehet baj de csak veled nem a babával.
Esetleg próbálj kamilla teát inni, ha tényleg csak megfeküdte a gyomrodat a szendvics az helyre teszi.
További boldog, egészséges babavárást.
Egy 30hetes kismama
Hát az igaz, hogy a szendvics még meleg sem volt, kicsit félve is ettem meg, de én is nagyon éhes voltam:(
Köszi még egyszer a válaszokat, igyekszünk meggyógyulni:)
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Az első válaszolóval pedig nem értek egyet. Azt hiszed máshol tudod mit teszneka kajába. Én is kismami vagyok és meg vagyok róla győződve, hogy sem nekem sem a babának nem lesz baja, ha néha ott eszek.
Ha görcsöl a pocid az azt jelenti, hogy keményedik a méhed, annak pedig semmi köze a kajához. Ha nem múlik, akkor doki.
Lehet kigyot bekat kiabalni a Mekire, van is miert, de az katasztrofa lenne, ha olyat tennenek a kajaba, ami KAROS a terhes kismamaknak.
Miert kell egybol arra gondolni, h megmergeztek a gyerekedet, mikor kicsit csikar a pocak? :)
En is tegnap nyomtam be egy McRoyalt, mert havonta-kethavonta nekem bizony jolesik a szenny-kaja, mert finom :D
Az első válaszoló vagyok. A haskeményedés és a folyamatos görcsölés között bizony igen nagy a külömbség.
...és ugyan ez az oldal nem a gyorskajákról alkotott vélemény cseréknek van fenttartva, azért elmondom h a ropogós burgonya a McDonaldsban ledarált krumliból és külömböző adalékanyagokból áll. A kapott masszát egyenletes hasábokra nyomják, így lesz a hasáb burgonya.
A többi hozzávaló is telis tele van tartósító és állományjavító szerekkel.
A kérdezőnek pedig, remélem azóta elmúlt a poci görcs bármi is okozta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!