Első gyereknél szülés előtt mennyi idővel ment el a nyákdugótok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:21
1/12 anonim válasza:
Nem is vettem észre, hogy elment volna. Vajúdás alatt ment el csak.
Most várom a másodikat és 4 napja elment. Remélem, most már szülök is végre...
5/12 anonim válasza:
Pontosan 1 héttel szülés előtt!
6/12 A kérdező kommentje:
Kb. 10 perce ment el, tegnapra voltam kiírva. A méhszáj értékem 1111. Szerintetek meddig marad még bent?
2010. júl. 26. 21:39
7/12 anonim válasza:
nekem reggel távozott a nyákdugó és éjszaka megszültem. Ezek szerint nálad is 1 naptól 1 hátig terjedhet még az idő. De legyen úgy ahogy szeretnéd! :)
8/12 anonim válasza:
Én azzal is rásegítettem a szülésre,mert már ki voltam írva indításra,hogy ugráltam picit és vettem egy meleg fürdőt.Másnap mentem szülni.
9/12 anonim válasza:
Nekem is hajnalban ment el az első része, a nap folyamán a többi, és éjjel megszültem, alig átlépve az éjfélt :)
10/12 anonim válasza:
Előző nap ment el,másnap estére született meg a kislányom.Könnyü szülést kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!