7. dpo-nál járok és nyomást érzek a méhemnél, mint ha valaki ráült volna, sajnos másmihez nem tudom hasonlítani.2. clostis hónapom. Kicsit ideges lettem, mert még nem tapasztaltam ilyet. Esetleg valakinek tapasztalat?
Nekem ez az első clostis hónapom.
Márc. 28-án volt az ovum, 29-e és 3-a között nekem is szurkált a hasam, bő vizes folyásom volt.
3-án volt egy pici barnázásom, azóta csak 1-2x éreztem a hasszurkát, viszont a melleim nagyon durván megnőttek, egy napig nagyon érzékenyek is voltak.
A hét végére nem várom, így nem tudom még hogy ez a gyógyszer mellékhatása, vagy baba.
Te egy hét múlvra nem várod? :)
De jó egy sorstárs :)
Én 21-én csináltam pozitív lh tesztet és 3-4 nappal késöbb szurkált a hasam majd krémes folyásom volt egy kevés. Ma meg ez a nyomás volt reggel elég szépen, most talán csitult.
14-re nem várom :)
De ha 21-én volt pozitív az ovu teszted, akkor rá 1-2 napra kellett ovunak lennie, így nem értem hogyan lehetsz ma a 7. dpo-n.
Én ma vagyok a 10. dpo-n, és egy héttel később ovuláltam. :O
Nem igazán értem 🤔 ha 21.én volt + LH teszted, akkor 22.az ovu napja a 0.dpo.
Akkor ezek alapján ma a 16.dpo-n lehetsz. Vagy tévednék?
Hát így már érthető :D
Nyomás érzést nem tudom, nekem mindig ilyen "teltség" érzés volt az alhasamban a babáimmal, és az 5 dpo-tól görcsölgetett mindig a hasam. Meg a hőm terhesség nélkül sosem ment 36,8-9 fölé, de mikor terhes lettem mindig felment 37 ig és fölé is. :)
Így már okés 😊
Április 1-jén volt + LH teszted, akkor elvileg másnap volt ovu, tehát az a 0.dpo.
Akkor ezek szerint ma vagy az 5.dpo-n.
Luteálisod hány napos szokott lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!