A nők miért nyomkodják terhesség alatt a mellbimbójukat?
Az első gyerekem születése után regisztráltam erre a fórumra, és furcsálltam az olyan kérdéseket, minthogy
"Nyomásra előtej jön a melbimbómból terhesség alatt, ez normális?"
Mert, hogy a mai napig meg nem tudnám mondani, hogy jött-e bármikor bármi a mellemből nyomásra, mert ugye nem nyomkodtam, míg meg nem született a gyerek.
Most várom a második babát, és mostmár kíváncsiságból engem is" rászoktattatok" erre (most se jön semmi), de akik első gyereknél, mindenféle tapasztalat nélkül(hiszen ezért születik meg a kérdés) nyomkodják, azok így miért?
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Én most másodiknál se nyomkodom, mondjuk így is érzem, látom, hogy van előtejem.
Nekem fura feszüles volt
Megpiszkáltam fura volt
Erre megnyomtam
Jött
Amúgy nem tudtam volna, hogy az előtej
Ennyi
Mást nem tudom miért
Második, olyan feszülés volt, mint szoptatáskor, mikor meg van telve a cici?
Köszi a választ egyébként.
Nekem folyamatosan bizsereg, forró a mellbimbóm, néha kicsit fájdogál is, feszül, én ezek miatt tapogatom, nyomkodom, gyömöszölöm néha, hogy elmúljon, vagy legalábbis egy időre másfajta inger érje, mert néha nagyon tud idegesíteni ez a folyamatos bizsergés. Mondjuk én még a terhességem előtt is mindig szívesen piszkáltam, csak úgy, semmi szexuális, egyszerűen csak jól esett megbirizgálni.
Szóval én ezért nyomkodom. De nem összeszorítósan csak a bimbót, hanem az egész mellem, lehet ezért sem tapasztaltam még semmilyen határozottan folyó dolgot onnan. Ma vettem észre, hogy valami szivárog, de ma pont nem is volt olyan vészes a cicifeszülés, szóval még csak nem is a nyomkodástól jött belőle valami. Bár nekem hiába első terhességem, számomra nem ijesztő, meg fel se merül, hogy ez ne lenne normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!