Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány hetes korára múlt...

Kinek hány hetes korára múlt el a hányinger valamint ki mit vetett be ellene?

Figyelt kérdés
Reggeltől estig hányingerem van haneszek ha nem. Nem jó a közérzetem és nagypn rossz a gyomrom.

2020. ápr. 6. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
14-15 hét között valamikor. Addig semmi nem hatott, szinte minden nap hànytam is.
2020. ápr. 6. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem 12-13 hét között, szép fokozatosan elmúlt. Ugyanígy éreztem magam, mint ahogy leírtad.

Nekem a szénsavas gyömbér üdítő és a citromos víz sokat segített. Néha csak beleszagoltam a tömény citromlébe, és máris enyhült az émelygés. 😅

Viszont ezek mellé érdemes háztartási kekszet vagy ropit rágcsálni, hogy ne vigye fel a gyomorsavad. 🙂

2020. ápr. 6. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hideg colára esküszöm!
2020. ápr. 6. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kivárás segített. A 6.-tól a 14. hétig kábé, addig minden nap hánytam, egész nap émelyegtem, nem volt étvágyam, de aztán meg azért erősödött a hányingerem, mert éhes voltam. Ördögi kör. Nekem nem enyhítette semmi, hideg limonádék, gyömbér, ilyesmi átmenetileg segített, de amint felszívódott (ami sajnos fájdalmasan rövid időn belül megtörtént), úgy vissza is tért a háborgó gyomor érzése. A gyógyszertárban javasoltak B6 vitamint, nekem az égvilágon semmit sem ért, de akkor ott azt hazudták, hogy sokaknak segít, hát nem tudom, de talán egy próbát megér nálad is.
2020. ápr. 6. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia èn is így vagyok 7 hetes terhes vagyok ès 1,5 hete folyamatosan hányok minden kijön belőlem :( :( semmi se vált be de kb. 2 napja azt vettem èszre ha èlőflorás joghurtot eszek (pl.: riska málnás joghurt) akkor utána egy kicsit jobb illetve minden 20 percbe elszopogatok 2-3 negrot ès így kicsit enyhűl :D
2020. ápr. 6. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
7. héttől kezdődött és a 17. héten ért végett. :D
2020. ápr. 6. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok .. nekem semmi nem vált be, amit ajánlottak, csak vártam és tűrtem. :D
2020. ápr. 6. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziia,

Én is ebben vagyok. 9 hetes vagyok a 2.Babàmmal 😊 a Lányommal is ez volt, 7.héttől a 14.-ig hétig, illetve akkor kezdett csillapítódni. Nem vált be semmi. Nem kívántam se inni és enni. Alig esett jól valami. (Bodzàs víz, meleg szendvics, és alma amit enni tudtam)

Most ugyanez van😅🙀 csak annyi különbséggel, ami Lányomnàl bevàllt, ami nem jött ki, vagy nem voltam tőle rosszul, az most sajnos nem működik. Szóval még megy a kísérletezés. Kitartást nekünk! 💪🏻😊

2020. ápr. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!