Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen hany kilo hizas...

16 hetesen hany kilo hizas normalis? Ki mennyi kilot hizott?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem ez alkat fuggo, en a huszadik hetig semmit sem hiztam...de azota potolgatom :D

Sok boldogsagot

28 hetes pocakos

2008. nov. 21. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
én a 16. hétig 2,5 kg-ot, most a 22. héten tartok 5,5 kg-nál, de a poci és cicinövekedésen kívül semmi hízás nem látszik rajtam
2008. nov. 21. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Én a 20.hétig 8 kilót híztam.

Most már összesen 13-14-nél tartok, de csak a hasam és a mellem nőtt.

Üdv, 37h.

2008. nov. 21. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:

25,4 hetesen 12 kiló.. az orvosom morog, de engem nem erdekel, amig nem art a babanak, majd leadom utana, elso a baba.

amugy nem eszek sokat, es sokat mozgok, szoval nem ertem mitől, de ez van :D csak a baba egeszseges legyen!

2008. nov. 21. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
szia,én a 20. hétig híztam 0,5-1 kilót,most vagyunk 26 hetesek és összesen 4 kiló jött rám,de az is mind a pocimra:)!
2008. nov. 22. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Szia!

Én csak annyit tudok neked mondani, hogy a terhesség végéis 22 kg-ot híztam.

Nov 4-én szültem, és 15 kg-al vagyok kevesebb.

A hízás mértéke nagyban függ attól, hogy ki mennyire vizesedik. A víz a szülés után pikk-pakk leugrik.

Bár engem személy szerint kissé felháborít, aki a testsulyával foglalkozik a babája egészsége helyett. Az ne vállaljon babát...

2008. nov. 22. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 16. hét végére egy kilóval voltam több, mint az előtte lévő hetekben. De én úgy gondolom, abszolút alkati kérdés is az egész, de ijedj meg. A szülés után bőven lesz ideje mindnek lemenni rólunk. :)
2008. nov. 22. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

az utolsó előtti válaszadónak: azért egészséges mértékben figyelni kell az embernek a súlyára - attól, hogy terhes vagyok még nem akarok a kelleténél többet hízni, mert nehéz lesz leadni szülés után

vannak ismerőseim, akik alig várták, hogy jöjjön a baba - hú na most aztán szabad zabálni kétpofára és 22-25 kg-ot híztak, amit baromi nehéz lefogyni később - aztán ne csodálkozzanak, ha a férjük nem kívánja őket

2008. nov. 22. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy az első trimeszterben havi 0,5; a 2.-ban havi 1; a 3.-ban pedig havi 2, így jön össze a 10kg, ami a normális, de kevés embert hallottam, aki csak ennyit hízott.
2008. nov. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!