Volt olyan akinek a 20-heti ulltrahangon kislányt mondtak? És kapott is róla képet.
2004ben - 20.hét talán fiú, 30. hét kislány-lány lett
2015ben - 12.heti uh talán kislány, aztán végig kislány-lány lett
2020 - 12. hét talán kislány, 19. hét biztos kislány - majd kiderül, de meglepődnék ha fiú lenne
Szia!
Nekem a 18-20. heti uh-on derült ki, h kislany, előtte fiút tippeltek. Írj ès mutatok képet!
Köszönöm a válaszokat NAgyon aranyosak vagytok .
Igazából őszinte leszek hozzatok ő lesz a harmadik kislany a családban és hat nagyon melyen érintett mert bíztam egy kisfiuban. Fő az egészség minden szempontból .
Kedves 2#-es te hogy élted meg hogy újból kiscsaj lesz ? Vagy csak en vagyok ilyen rossz hogy nagyon vágytam egy kisfiúra és most nehezen fogadom el ezt a terhességet így ?
Kettes vagyok, hogy őszinte legyek, mi is úgy vágtunk bele, hogy férjem szex előtt elejtette"ne védekezzünk, hátha most fiú lesz" Ő már a másodiknál nagyon nehezen viselte, hogy nem fiú, persze imádja a lányokat, csak hát...annyira szerettük volna.
Ahhoz képest most jobban fogadta, de kaptam egy fájó megjegyzést, amit tudom, nem bántásnak szánt, de nagyon rosszul esett. Mikor mondtam vizsgálat után, hogy biztosan kislány lesz :"úgy látszik, te csak lányt tudsz szülni" Pedig tisztában van a dolog biológiai hátterével. Szóval én inkább ezt viselem rosszul, hogy nem tudom megadni, amire a legjobban vágyik, mert több gyerekünk nem lesz.
Jó ember, tudom, hogy ezt a kicsit is nagyon szeretni fogja, de valahol elszomorít ha belegondolok mennyivel boldogabban várnál ha fiú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!