Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó hetekben kinek hány...

Az utolsó hetekben kinek hány kiló jött fel?

Figyelt kérdés
34 hét + érdekelne, de leíthatjátok azt is, hogy addig összességében mennyit híztatok. Köszönöm!
2020. márc. 31. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az utsó hetekben már nemigen jött fel, de összességében 18 kilót szedtem fel. Nem hazudok: nem vigyáztam magamra. Nem voltam cukros, ezért nem tartottam a diétát, jókat ettem. A szülés után 10 leszaladt, sok víz volt rajtam. A maradék 8-al most küzdök.
2020. márc. 31. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
8 kg jött fel az egész terhesség alatt, 37. héten született. Amikor hazajöttünk a kórházból már lement az a 8 kg.
2020. márc. 31. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Elaő gyereknél utolsó 5 hétben heti 2 kg, pedig étvágyam sem volt. Vizesedtem. Összessegében így lett 20 kg a hízás.

Második gyerekkel 0 kg jött fel. Vele 8 kilót hiztam osszesen.

2020. márc. 31. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is vékony alkat vagyok (164 centi, 49 kiló), de terhesség alatt összesen ment fel 5,5 kiló, úgy, hogy nem hánytam. A végén már csak a baba súlya miatt emelkedett, de az sem a legutolsó hetekben.
2020. márc. 31. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik terhességem, 38 hetes vagyok. Az első kettővel 18 kilót híztam. Most "csak" 14 kilónál tartok úgy, hogy már hetek óta stagnál a súlyom, tehát most olyan, mintha semennyit nem híznék az utolsó hetekben. Múlt hét szerdán mértem magam, ahhoz képest kb 40 dekával vagyok nehezebb, ami önmagában lehet a baba egy heti súlygyarapodása.
2020. márc. 31. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Kicsit aggódok, hogy nehogy most szaladjon fel túl sok. Eleve egy kis túlsúllyal indítottam, és úgy örültem, hogy az első hetekben a sok egészséges kajától inkább fogytam, utána meg a 20. hétig csak addig mentem fel amennyi voltam szülés előtt. Utána volt egy kis súlygyarapodás, de a 28-32. hét között nagyot ugrott. 10 kiló körül szeretném tartani a dolgot max mert ugye magas a BMI-m, de őszintén nem látok semmi változást magamon a nagyobbodó pocakon kívül. Remélem nem szalad fel az utolsó pár hétben 10-15 kg :)

2020. márc. 31. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

20. hétig semmi, 30. hétig 3 kiló, utána még 10.

A 30. héttől kb. heti 1 kiló, tehát 34. hét után 6 kiló.

2020. márc. 31. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 1. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!