5 hetes terhes vagyok. Nem rég tudtam meg viszont dohányzom. Napi 3-4 szívok. Az lenne a kérdés hogy ha csokkentem addig amíg teljesen le tudom tenni tudok ártani a babának?
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 16:14
11/18 anonim válasza:
Becsuszott a baba? Ha nem, akkor miért nem készültel rá tudatosan, és tetted már le a tervezési idő előtt? Tedd le most.
12/18 anonim válasza:
Mikor pozitív lett a tesztem, akkor vettem egy nagyon gyenge cigit és azt szívtam még 2 hétig, de úgy hogy napi 2-3 szálat szívtam el. Aztán letudtam tenni, sőt még a szagától is elundorodtam, mikor jöttek a rosszullétek. Mivel 10 éven keresztül intenzíven cigiztem napi 1 dobozzal elszívtam, ezért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gyújtanék rá főleg, mikor ideges vagyok, de megtudom állni, így már több mint 4 hónapja nem cigizek. Én 4-5 hetes lehettem, mikor a tesztet csináltam. 6+6 hetesen mentem először orvoshoz, semmi probléma nem volt hál istennek. :)
13/18 anonim válasza:
6os vagyok. De, rinyalsz. 12+ évig dohanyoztam elotte, ugyhogy nekem nem kell megmagyarazni, ugyanilyen helyzetben voltam. Elotte en se tudtam soha letenni, hiaba probaltam, de a pozitiv teszt eleg volt. A baba erjen mar meg ennyit!
14/18 anonim válasza:
"Nem rinyalok csak tudod aki dohányzik 15 éve annak nem megy egyik pillanatról a másikra"
10 eve cigiztem, mikor a naggyal terhes lettem. Egyik napról a masikra tettem le.
Utána visszaszoktam, de mikor terhes lettem 5 évre rá a másikkal, megint abbahagytam.
Már nem szoptatok, igy megint cigizek, bár nem voltam soha ráfüggve. Van, hogy egy nap 2 szál, de olyan is van, hogy 1 dz megy el. Mikor hogy. Ha nem lenne többé cigi, akkor sem remegnék.
Ártani árt amúgy, de a lenyeg, hogy letedd.
15/18 anonim válasza:
Dehogynem lehet letenni egyik napról a másikra!
Apám is ezt tette, papám pedig majdnem 70 évesen úgy, hogy fiatal kora óta bagózott!
Akaraterő kérdése.
Ennyitől nem valószínű, hogy baja lesz, de ha mégis úgyis lesz ezer más dolog amire fogni tudod
16/18 anonim válasza:
Igen tudsz, minden egyes szallal. Ertem h nem egyszeru, de gondolom egy csecsemonek sem fujnad az arcaba a cigifustot pedig hasonlo a dolog, probalj meg erre gondolni. Sok sikert!
17/18 anonim válasza:
Ha te így kalkulálsz,hogy 4-5 nap alatt le tudod tenni,akkor sosem fogod!Abba hagyod és kész!Nem hiszem el,hogy a saját gyereked érdekében nem bírod letenni azt a qurva cigit!😡😡😡
18/18 anonim válasza:
Egyébként meg ha én terhesen cigiztem volna,a párom tuti kuverte volna a számbol.Ez a párodat is minősíti.Neki sincs annyi esze h.mondja ne cigizz?Marhára fontos nektek a gyerek egészsége.Aztán ha majd járkálsz szerencsétlennel a kórházba ne csodálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!