Normális, hogy még mindig alvadt vér darabok távoznak belőlem?
Figyelt kérdés
Kedden voltam hüvelyi ultrahangon, és 1,8×2 cm hematómát állapított meg az orvos. Akkor 6+3 hetes voltam 0,67 mm volt az embrió mérete szívhanggal. A vérzés miatt kaptam rutascorbin 3x1, velfem (magnéziumos vitamin) 2×1, meg progesteron exeltis napi 1 tablettát. 3 napja szedem, de nem múlik el az alvadt véres vérzés. Nálatok mennyi idő kellett míg elmúlott a hematóma? Vagy van még vmi praktika ami segít? Próbálok minél többet feküdni is.2020. márc. 27. 14:03
1/2 anonim válasza:
Hívd fel az orvosodat és ő megmondja. Mi nem vagyunk azok. Ő jobban tud segíteni.
2/2 anonim válasza:
Szia, nekem is 6 hetesen derült ki hogy hematómám van, iszonyatosan véreztem, este történt a baj, azonnal mentünk a kórházba, én is progit kaptam rá, nekem az alvadt vér reggelre el is múlt, utána 2-3 napig vérezgettem utána meg csak barnázás volt, doki nagyon sokszor vizsgált, a 12ik héten kifakadt és minden panasz el is múlt, nagyon sokat pihentem, van itthon egy 2 évesem, de szerencsére sok segítséget kaptam, kitartást és jobbulást, magamból kiindulva, én mindenért hívtam a dokimat és inkább megvizsgált. Az sem jó ha sokat idegeskedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!