Rizsszemnyi alvadt vér darab?
Sziasztok megpróbálom rövidre fogni
Nos a ciklus napjaim lerövidültek 3hónapja kevesebb volt a mensim a megszokottnál ált.24db betét kevés volt mostanában max 14.t használtam el
május 11.dikén barnáztam 12.véres,barnás nyák 13.dikán barna nyák 14.dikén pozi teszt
Tegnap este megjön érzésem volt,görcsöltem majd elmentem pisilni és mikor kitöröltem egy rizsszemnyi alvadt vért vettem észre
Talán progeszteron hiány?vagy lehet hogy már mikor lerövidültek a ciklus napjaim babás voltam,ésmost csak emlékszik a test hogy megkellene jönni?
4+párnapos lehetek utolsó mensitől számolva ,de már kétnapja szédülök,hányingerem van és látszik egy nagyon kicsit a pocakom,tegnap este elsem hittem hogy már úgyahogy ,de tényleg látszik
Hnp megyek orvoshoz
Hosszú lett bocsi
Már 3 napja tudod, hogy terhes vagy. Most vagy progihiány vagy vetélés vagy semmi. De miért találgatunk?! már nyitva van az sztk, menj be azonnal, hogy írjanak fel valamit, vagy mondják meg, hogy mi van! Persze, csak ha fontos. Ha neked ráér holnapig, akkor nekem úgy is jó.
Az, hogy puffad a hasad (azt gondolod pocaknak), az jó jel is lehet, de menzeszt is jelenthet sajnos és vetélést is.
Az sztkban nem csinálnak ilyenkor semmit!csak ha van nődoki rendelés az meg majd csak holnap lesz!
Más városba nem tudok csak úgy át szaladgalni mert van itthon egy kicsim akire vigyáznom kell
Bnőm 10hetes terhes volt mikor ömleni kezdett belőle a vér csüt.napon ment az sztkba haza küldték hogy betétet használjon holnap menjen vissza nődokihoz vagy ha gondolja menjen kórházba!már abba maradt a véres folyás pici barnás volt ma reggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!