15 hét 5 naposak vagyunk, de már akkora a hasam, hogy el sem hinnétek. Már most teljesen kifordult a köldököm. Nem lesz baj később? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 17:32
1/7 anonim válasza:
Nem egyforma ütemben nő a has, szóval ne aggódj! :) Ha a lepény a mellső falon tapad, akkor minden esetben hamarabb és látványosabban nő a poci mint egy hátsó fali méhlepény esetében. Ha úgy indultál, hogy volt súlyfelesleg a hasadon, akkor szintén nagyobbnak tűnhet. DE ez mind természetes, bajod nem lesz tőle! :) 37 hetes
2/7 anonim válasza:
Elhiszem,mert nekem is nagyon nagy volt.Mindig többnek gondoltak az emberek.Most 22hetes vagyok,igazábol nem nőtt sokat inkább változott az alakja.Nem gondolom,hogy a has mérete bajt okozna.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Nem a poci mérete miatt aggódom, hanem ,hogy a köldököm már ki van fordulva. Hogy azzal nem lesz-e baj?
2008. nov. 21. 17:56
4/7 anonim válasza:
Én már gondolkodtam, hogy veszek egy pólót, amire az van írva: CSAK EGY GYEREK VAN BENN!, mert nekem is mindenki ezzel jon, hogy nagy a hasam. nem lesz baj, nyugi! a leges legrosszabb, ami tortenhet, hogy ha hajlamos vagy a "repedésre", akkor hamarabb repedsz, de ez se biztos, szerintem viseld buszken a pocid, és probalj meg tole aludni :) nyugi, szép lehet, igazán.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon büszkén viselem. :) Köszönöm szépen
2008. nov. 21. 18:14
6/7 anonim válasza:
Nekem a hasam még nem is kezdett el nőni, de a köldököm már dudorodott kifele. Kb a 10.héten ki is kellett venni az ékszert, mert már hülyén nézett ki. Azt mondta a doki, hogy ne foglalkozzak vele, hogy milyen a köldököm, nincs azzal semmi baj.
Azóta teljesen szétfeszült a köldököm, úgy értem, már nem dudor, hanem így ki van terülve, de mondjuk most már nagy a hasam.
Üdv, 37 h.
7/7 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
2008. nov. 22. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!