Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes kismama vagyok.5...

7 hetes kismama vagyok.5 perccel ezelőtt vettem észre, hogy a wc-papíron enyhe barnás váladék van. Most kellene menstruálnom, lehet, hogy azért van? Vagy v. Mi bajt jelent?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen idősen barnás folyásom. Sőt nekem vércseppek is voltak. De semmi komoly nem történt, nekem is akkoriba kellett volna megjönnie. Most 28 hetes vagyok. Ne aggódj, de mindenképp szólj az orvosodnak.

A legjobbakat!!

Boldog baba várást

2008. nov. 21. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehet attól is,de a biztonság kedvéért holnap menj dokihoz,mert nekem is volt ilyen,ugyanis picit levált a petezsák.A doki adott gyógyszert és pihennem kellett sokat de hála Istennek azóta minden rendben.
2008. nov. 21. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

ugyanez volt nekem is, kétszer is!

Nem volt sok, csak pár csepp. Másnap mentem dokihoz, semmi komoly nem volt szerencsére. Pihenj többet, ha van rá lehetőséged. Ha nem durvul az állapot, akkor vszinű semmi komoly. De azért keresd fel az orvost holnap.

2008. nov. 21. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nagyon megijedtem, mert szerdán voltam dokinál, és ő mindent rendben talált, ezért most nem tudom, hogy mi van. Holnap elmegyek hozzá vagy felhívom.

Még1-szer köszi, nagyon aranyosak vagytok!

2008. nov. 21. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt,végül kiderült hogy haematómaám van, ami 2 hét fekvés után feszívódott.
2008. nov. 21. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg az orvosod, én is pont tegnap voltam nála barnázás miatt (10 hetesek vagyunk)

Azt mondta, abból még nem volt baj, hogy valaki feleslegesen vizsgálatra ment valami miatt, inkább, mint hogy elbagatellizálja és rosz vége lesz.

Nekem kiderült, hogy méhszájsebem van, és attól volt.

Így utólag nagyon nem bántam meg, hogy elmentem, mert egyrészt tudom, hogy minden rendben, másrészt volt egy potya UH-m, ahol láthattam a kis manót, aki már kapálózott :)

2008. nov. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!