12. heten nincs szivhang kivel fordult elo?
10.heten voltam utoljara ultrahangon es a heten megyek a nagy 12.heti genetikai uh-ra. Sose fordult meg a fejemben vagy feltem attol h elveszitem a babamat, viszont tegnap ota egy nagyon furcsa erzes keritett hatalmaba megpedig az h nem el mar a kicsi.... nem panikolok egyaltalan, csak van egy ilyen erzesem.... viszont a tuneteim nem mulnak, eleg rosszul vagyok meg mindig ez biztato.
Jart mar valaki igy hogy 10 heten minden oke 12heten meg nincs szivnhang....? Verzes meg ilyesmi nem volt
Semmi értelme ezen aggódni, kb. ugyanolyan, mintha állandóan attól félnél, hogy elüt egy autó, vagy a fejedre esik egy tégla. Ezek is mind fordultak már elő a világtörténelemben, mint ahogy nyilván az is, hogy valakinek elment a babája. Meg az is, hogy a hurrikán elvitte a háztetőt, és még sorolhatnám.
Élj egészségesen, figyelj oda magadra, tegyél mindent úgy, ahogy az orvos mondja. Ez minden, amit tenni tudsz, de többet nem is kell. Aggódni meg semmi értelme, az előre nem visz, csak esetleg épp árt.
Jajjj mááár! Ahogy a kérdést elolvastam, azt hittem, veled megtörtént...
Sokakkal megtörténik, de még sokkal többen látják az egészséges, édes kis ficánkoló emberkezdeményüket a 12. heti nagy UH-n. Sőt! Nem is emberkezdemény, hanem már egy igazi kis emberke. Egy csoda!
Szval nyugi, sok pozitív gondolat, álmodozz arról a kis emberkéről, aki a hasadban fejlődik. Én ilyenkor már szinte szerelmesen méláztam azon, milyen lehet, mit csinálhat, mennyire érezhet vajon engem...tényleg egy csoda! Jaj, nagyon érzékeny vagyok, én a 38. hetemben járok a harmadik babánkkal, van már egy 7 es egy 5 éves csodánk, es alig várom, hogy ezzel a harmadik emberkével találkozhassam 2 hét múlva!
Minden rendben lesz Veled, nyugi! Majd írd meg, mi volt! Tessék pozitívan! Tudom, hogy sz.r ügy a rosszullét, a hányás, de jót jelent!
Igen egy ismerősömnek 3x egymás után ez volt. A 12. Heten ment el a baba. De ez extrém ritka az orvosok is vizsgálják, mi lehet vele.
Parázol, ez normális. De ne vidd túlzásba.
Mindenki ezen akadt fent h en hisztizek meg parazok es alig kaptam valaszt a kerdesemre
Nem rettegek ettol nem is olvasgatok ilyeneket mint mondtam ez eddig eszembe se jutott. De most lett egy ilyen erzesem ennyi es a kerdes az volt kivel fordult ez elo mar?
Na mindegy azert koszo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!