Tapasztalt kismamák! 2 napja időntúl halvány + X epil teszt, ma reggel 2. vizeletből nagyon erős 1 percen belüli 2csíkos predictor early? Szerintetek terhes lehetek?
Elméletileg holnap kéne megjönnie, de teljesen száraz vagyok, semmi görcs, vérzés. Bárcsak így is maradna 🙏
Szombaton teszteltem először, 25 -ös X epillel: negatív lett. Dühömben bedobtam a tesztet a szekrénybe, majd másnap reggelre láttam, hogy ott van a 2 színes csík, az egyik halványan, de szabad szemmel látható...
Ma nem hagyott nyugodni a gondolat, és a munkahelyemen csinaltam második vizeletből egy predictor earlyt, ami 30 mp elteltével erős pozitív lett.
Volt már valakivel hasonló?
Először is gratulálok! Hatalmas élmény :) igen, ilyenkor magasabb a hő, sőt hőhullámaid is lehetnek. Én folyton úgy éreztem magam, mint aki lázas. De pár hét után normalizálódott :) ha nincs semmi panasz, 7.héten elég ha mész UH ra, pláne a mostani vírusos káoszban :(
Boldog babavárást! Vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!