Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit értetek keményedés alatt?...

Mit értetek keményedés alatt? Mit kell olyankor érezni? Mert ha biciklizek, vagy sétálok babó nagyon feszíti magát, és ha leülök egy jónéhány perc mulva kezd csak mocorogni.

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 15:46
 1/4 A kérdező kommentje:
ja 32 hetes vagyok
2008. nov. 21. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány hetes vagy?

Olyan amikor a méhed hirtelen összeugrik, ez 1-2 percig tart. Kicsit kellemetlen érzés,de elmúlik.

2008. nov. 21. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

32 hetes? és mersz biciklizni? Nekem azt mondták tiltott "sport". Amúgy én holnap leszek 32 hetes és én is inkább feszítő érzésnek érzem, mintha a baba nyomná magát.

2008. nov. 21. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kissé keményedek, akkor csak feszülést érzek a hasamban, viszont sajnos sokszor nagyon keményedek, akkor olyan érzésem van, mintha szét akarna szakadni belülről a hasam. Valami húzza oldalra és valóban látszatra is az egyik oldal kidudorodik és tök deformálódott lesz a hasam. Nagyon kellemetlen érzés, de nem fájdalmas.
2008. nov. 22. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!