Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetseges, hogy a magzatvedo...

Lehetseges, hogy a magzatvedo vitamin miatt hizok?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, jobban hizok, mint kellene. Nem nott tole az etvagyam, nem eszek tobbet, csak gondoltam hatha mashogy szivodik fel akaja, vagy ilyesmi.
2008. nov. 21. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem a vitaminok, hanem a hormonok miatt

2008. nov. 21. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni,de én is olyan voltam,h a meleg levegőtől is híztam.Olyan 25kiló plusszal mentem szülni.Ne keseredj el!Vannak ilyen alkatú nők,majd szopi után lemegy.Igaz a lányom a tápszert hírből sem ismeri,és az elsőszámú tápláléka még így félévesen is a cici.

Azzal se hagyd magad riogatni,h így majd nehezebb lesz megszülni,mert a zsírsejtek beépülnek a méhizomzatba.

2008. nov. 21. 15:47
 3/11 A kérdező kommentje:
25 kilo!!! Nem semmi. Kivancsi vagyok, meddig megyek majd el. Fogyozni direktbe nem fogok, az biztos. Max terhestornazni, terhesuszni. Fogyozni max ha a doki mondja.
2008. nov. 21. 15:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja, rajtam 10 hetesen van 5 kilo plusz, de mar eleve kb 6-7 kg sulyfelesleggel indultam a BMI-m alapjan.
2008. nov. 21. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is nagyon elkeztem hizni.De én még ráfogtam az életmod váltásra is.Nem dolgozom,nem kávézom,nincs stressz.Lassult az anyagcsere folyamat is.Reggelizem amit azelött sohasem.Sokat pihenek.Én Elevitet szedtem kb16hetes koromig.Akkor nem tudtam,hogy attol,de nagyon fuffadtam tőle,és mindig a legrosszabb időkben rámtört az éhjség,de kegyetlenül.Szerintem a hizásomban az is közre játszott.Most hipp natalt iszom,semmi ilyesmit nem érzek.É egy ideje a kilok sem jönnek.22hetes km
2008. nov. 21. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Szia,

én is híztam az elején. Bár veszélyeztetett terhes vagyok, az első 3 hónapban nekem az állandó fekvés is rájátszott erre. Nem ettem többet, mint addig, viszont alapból nagyon vékony voltam, így mire a 3. hónaphoz értem, már olyannak éreztem magam, mint egy tehén, holott akkor néztem ki "normálisan". Utána a súlyom már normális ütemben változott.

Ne aggódj, biztos nem a vitamintól van. Attól a baba lesz nagyobb - én ezért nem is szedek semmit.

2008. nov. 21. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Volt régen egy terhesvitamin, már régóta nem látom reklámozni. Az a fajta, bizonyítottan növelte a babák súlyát.Az újaknál ez nem bizonyított.

Én nem szedtem vitamint és 4300 g-mos lett a fiam. A lányomnál szedtem, Ő pont 4 kiló lett.

2008. nov. 21. 16:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyobb lesz a baba a terhesvitamintol????
2008. nov. 21. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a vitamin miatt hízhatsz. Nem kimondottan a terhesvitamin miatt, sima (pl. Actival) miatt is. Nekem annak idején épp azért javasolták a vitamin szedését, mert kórosan lefogytam. Az első babámnál nem szedtem semmilyen terhesvitamint, 20 kg jött fel (45-ről indultam), de a szoptatás tényleg fogyaszt, 2 hónap alatt lement minden felesleg, nem koplaltam, nem tornáztam akkor még. Most 37 hetes vagyok és kezdettől fogva szedem az Elevitet, fele annyit nem eszek mint az első babánál, mégis 15 kg plusznál járok már egy ideje. Valószínűleg ennél több nem lesz, de biztos vagyok benne, hogy a vitamin miatt jobban hasznosítja a szervezet a kaják tápértékét, ezért van a hízás. Azt én is hallottam, hogy állítólag megnő a babák súlya tőle, de erre bizonyíték nincs, akit ismerek az 3400g-os babát szült, de szerintem ennyi vitamin nélkül is lett volna.
2008. nov. 21. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

Nekem az orvosom mondta, hogy ne szedjek terhesvitamint, mert a babám alapból is szép nagy, ne fokozzam még vitaminnal.

Nyilván nem mindenkinél van így.

2008. nov. 21. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!