A Székesfehérvári kórházban szülés után meddig kell bent maradni? És a picinek adnak ruhát vagy a kismamának kell vinni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 16:32
1/10 anonim válasza:
Szia. Én 3 éve szültem. Éjfél előtt 5 percel született a babám. Így mi csak 3 napot voltunk bent. Akkor a kórház adta a ruhát. Mikorra vagy kiírva? Mert én is kismama vagyok ismét. Lehet hogy találkozunk.
2/10 anonim válasza:
Szia! Én 2004-ben szültem ott, akkor még 4napot kellett maradni. Most ismért kismama vagyok, az orvos azt mondta, hogy 3nap után már mehetnek is haza a kismamák a babával együtt! A ruhát adják, a kislányom nagyon szép rózsaszín rugiban volt mindig. :)
3/10 anonim válasza:
2 éve 3 napot voltam bent természetes szüléssel, a császárosok 5napot. Mikorra vagy kiírva? Én dec.10re és szintén Szfváron lakom, szülök. :)
Szép babavárást kívánok neked!
4/10 anonim válasza:
17.34es vagyok, adtak rucit, pelenkát,popsikrémet kellett vinni. Kis sapkát és kesztyűt is vittem a védőnő mondta, h kell. Igaza volt.:)
5/10 A kérdező kommentje:
én okt. 7-re vagyok kiírva. Móron lakom de fehérváron szülök mert móron megszűnt a szülészet.Én is mindenkinek jó babavárást és jó egészséget kívánok.
2010. júl. 25. 17:51
6/10 A kérdező kommentje:
Ja a védőnőm adott egy listát hogy miket kell vinni és azt mondta hogy nem tudja hogy adnak e ruhát a babának mert úgy hallotta hogy nem és a biztonság kedvéért vigyek inkább én.
2010. júl. 25. 17:54
7/10 anonim válasza:
Én szept.1-re vagyok kiírva, és szintén Fehérváron fogok szülni. Az én védőnőm ruhát nem mondott, de azom kívül minden mást igen. (pelenka, popsitörlő, popsikrém, steril gézlap, alkohol, hintőpor). Lehet, hogy ruhát is kellene beraknom a táskába??
8/10 anonim válasza:
17:06-os vagyok! Egyébként én azt sem értem, hogy az ellátáshoz miért nem tartozik bele az, hogy ők adják pl az alkoholt, popsikrémet, pelenkát. Mikor szültem 2004-ben ilyen még nem volt, adtak mindent, csak popótörlőt kellett vinnem. Szerintem a kórházi ellátásba ez bele kéne, hogy tartozzon nem lányok? A barátnőm 2,5hetes szült, igaz ő Bp-en, de semmit nem kértek tőlük, mindent adott a kórház. Lassan már odáig jutunk, hogy a gurulós kocsit is amibe beleteszik nekünk kell beszerezni......
9/10 anonim válasza:
Az elsőt én is Bp-en szültem, és ott tényleg adtak mindent. Gézlapot, alkoholt, popsikrémet,...
Pelenkát és popsitörlőt kellett csak vinni.
A másodikat Fehérváron szülöm majd február elején, és én is úgy hallottam, hogy mindent kell vinni, csak ruhát nem (mert esélyes, hogy "elveszik").
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez lesz az első szülésem és engem is felháborít, hogy magammal kell cipelni ennyi mindent a kórházba. Az államnak mindenre van pénze csak pont erre nincs, pedig az ő érdekük is hogy minél több gyerek szülessen!
2010. júl. 26. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!