Szerintetek az időpontot megtartják? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Február 24-én voltam nőgyógyászaton ahol petezsákot látták március 24re vissza rendeltek. Viszont bizonyos rendelések nem lesznek a kórházakban. Szerintetek a terhesség miatti vizsgálatokat is le korlátozzák? Azt mondták februárban ha minden rendbe ki állítanak minden papírt. Gondoltam holnap be telefonálok. Nektek van valami infó ilyen vizsgálatokról? ☺️2020. márc. 16. 18:40
1/9 anonim válasza:
Nálunk van, csak az mehet oda akinek dolga van. Volt egy atjáró a másik épülethez, azt lezarták. Nem hagyják cserben a kismamákat, nem tehetik meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak ugye akkor terhesség gyanút írták mivel csak 4 hetes voltam a papírra de mondta hogy rendbe van minden. És most már jobban fogja látni a babát meg a szívhangot mindent. Remélem rendben le fog zajlani ez a vizsgálat is 🙂 akkor leszek 8 hét és 6 napos a kalkulátor szerint.
2020. márc. 16. 18:58
3/9 anonim válasza:
Terhesgondozás egész biztosan lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat 🙂 nagyon bizonytalannak látok jelenleg mindent de remélem hogy ilyen téren nem szüntetik meg a vizsgálatokat 🙂
2020. márc. 16. 19:34
6/9 anonim válasza:
Nyugodj meg, terhesgondozás valóban van a kórházakban még ilyenkor is.
7/9 anonim válasza:
Noveremnek ma azt mondtak h nem tudnak idopontot adni terhesgondozásra egy allami kórházban es egyelőre azt sem tudtak megmondani h mikor...
8/9 anonim válasza:
2 hét múlva kellene mennem a 30. Heti kötelező ultrahangra, de ma közölték hogy valószínűleg nem lesz, holnaptól pedig már nőgyógyászat sem..
9/9 anonim válasza:
A szívbeteg kislányom kontrollját lemondták, pedig nagyon fontos vizsgálat lett volna. Nem hiszem, hogy a 3 kötelezőn túl fognak ultrahangozni bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!