Nem gond ha 12 hetesen megyek elsőnek orvoshoz . Soká kaptam időpontot?
Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 11:45
1/3 anonim válasza:
Az első genetikai ultrahangot 13+6 ig csinálják, ebből a szempontból későn mész,hacsak ott helyben meg nem csinálják,mert akkor pont jó. Bár én addig nem bírnám ki szerintem,hogy tudjam,minden rendben vvan-e. Igaz külföldön nincs ennyi mindenféle ellenőrzés,mégis születnek gyerekek
2/3 anonim válasza:
Érdemes lenne kérni valami időpontot akár egy magán uh-ra ahol hirdetik, hogy megcsinálják a 12 hetes genetikai uht is,mert ha ott helyben ezt nem csinálja meg az orvos akkor akár ki is csúszhatsz az időből.
3/3 anonim válasza:
Ha valami nem oké a 12. Hétig, úgyse csinálnak semmit.Ha meg mondd van,az ügyeletre kell úgyis menni. Én 12+2 naposan mentem genetikai Uh-ra, de nem volt akkora a baba, csak 11+3
hetes, és ott derült ki, ketten vannak :) Ezért vissza kellett menni 2 hét múlva. Televoltak, de szoritottak egy időpontot, felhívták egy 32 hetes kismamát, hogy nem tudják fogadni, csak 1 héttel később. Megoldják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!