Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ket hete egyutt voltam a baratommal, vedekeztunk is, ovszerrel. Ket korig nem volt baj, mindket felhasznalt ovszer egyben maradt, de a harmadiknal hasznalt ovszer kiszakadt, viszont a baratom nem ment el. Nem vettem be esemenyutanit es nem szedek fogamzasgatlot. A ciklusaim 28-29 naposak es sok ovulacios naptar szerint elvileg akkor mar volt ovulaciom. A helyzet az, hogy 2 napja ismet kiszakadt a gumi, de megint nem ment el. Rogton az eset utan vettem be esemenyutanit..de a 2 hettel ezelotti esemenyek miatt felek. Jelenleg fajnak a melleim es barnazast tapasztaltam. Holnap kene megjonnie..Mi tortenhet velem? Lehet, hogy terhes vagyok? Ha igen, szerintetek kb. hany %?2020. márc. 16. 16:24
1/1 anonim válasza:
Lehetsz terhes. Nem kell elmenni ahhoz, hogy sperma jusson a hüvelybe. Máskor vigyázzatok arra, hogy ne maradjon levegő az ovszerben mikor felhelyezitek, mert akkor szokott kiszakadni, ha marad a gumi és a bör között levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!