Baj ha nem reagál a baba a hangomra?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, nagyon ficánk a kis babám, főként az érintésemre.
De zavar az hogy nem vettem észre hogy reagálna a hangomra.
Másnak is volt ilyen és minden rendben volt?
Bocsi, ha kicsit sok vagyok de első baba és szeretek minden hülyeségen aggódni :(
2020. márc. 15. 22:28
1/8 anonim válasza:
Hat nekem eszembe jutott hogy kellene neki. De nem tűnt fel hogy reagált volna rá. Akkor sem mikor valamiert a kutyákkal ordítottam mint a sakál.
2/8 anonim válasza:
Én egyetlen alkalomra emlékszem, hogy szerintem reagált, amikor leejtettem egy edényt és nagyot szólt. Semmi másra nem emlékszem.
3/8 anonim válasza:
Két gyereket szültem, mindkettő egészséges, de őszintén szólva én nem is tudtam, hogy egy magzatnak reagálnia kellene a hangokra. Azt tudtam, hogy hallják őket, de hogy konkrétan mozogniuk kéne a hangokra, azt nem.
4/8 anonim válasza:
Hát most ha belegondolsz, egész nap hallja a hangodat. Gondolom beszélgetsz emberekkel. Az lenne a furcsa, ha minden megszólalásodra mozogni kezdene.
5/8 anonim válasza:
Nem kell hogy reagáljon a hangodra!
7/8 khniki válasza:
Én sem figyeltem, hogy reagál-e, de azért beszéltem hozzá én is, a férjem is. Zenére egyértelműen reagált, meg amikor tüsszentettem. Volt, hogy arra ébredt föl. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mostmár nyugodt vagyok 😌🥰
2020. márc. 16. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!