Pocakra, csíkosodás ellen kinek mi jött be leginkább? Tudom, genetika is, de azért szeretnék mindent megtenni, hátha megúszom.
Találtam 40% kedvezménnyel Bio Oil-t, rendeltem. :) Remélem jó lesz nekem is, sajnos az elmúlt években híztam sokat, amiből most terhesség előtt leadtam 12 kilót, de a hasamon lett pár csík. Remélem ez jó lesz nekem is. Azért betárazok még ezt-azt.
Köszi a válaszokat!
Keverd az olajat shea vajjal. Az jó zsíros és az olajjal együtt szuperul hidratál.
Igaz vagy fél órát csupasz pocakkal kell lenni mire beszívja,de ez tuti megoldás.
Első gyerekkel nem ezt használtam és lett pár csíkom.
Másodikkal olaj+shea vaj és egy db se lett.
Csak elsőnek használtam bio oilt,mikor elfogyott utána egy balea body oilt vettem és szuper volt.
Én Rossmann-os kismama olajat használtam. Az elején csak hébe-hóba, kb. a 30. héttől pedig esténként, fürdés után; meg kecsketejes tusfürdőt használok (mindig), ami szintén puhítja, rugalmasítja a bőrt.
A hasamon egyetlen csík sem lett, viszont a melleimen több is, szóval vegyes az eredmény.
Csak érdekességképpen írom: nem kentem,max testápolóval, ha feszült. 33 évesen szültem, és egy darab csíkom sem lett szerencsére.
Pedig kamaszkoromból a combom belső oldalán vannak striák. Ki érti ezt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!