Annyi vetélésről olvasok itt, hogy kell egy kis nyugtatás, hogy azért olyan esetből is sok van, ahol első teherbeesésnél minden rendben ment. Mamik, megnyugtatnátok?
2 terhességem volt, 2 gyermekem van. Egyiknél sem volt verzés, pecsételés, görcs, stb. Problémamentesek voltak, igaz az elsőnél terhességi allergiám volt, de az csak tüneti, a magzatra nem veszélyes, gyógyszerrel kezelhehő. Második terhességem diagnosztizált pajzsmirigy alulműködéssel hordtam ki. Komplikáció mentes természetes szülés mindkét esetben.
Minden rendben lesz, boldog babavárást!
Elsőre összejött és a 12. heti uh volt az első addig semmit nem tudtam róla, őrjítő volt. Aztán a 20. heti volt a következő azóta nem volt, mert külföldön vagyok és itt ha problémamentes akkor 2-nél több uh nincs.
Egyébként jobban jársz ha nem olvasgatod a gyakorit, mert csak bepánikol az ember, én is csak ritkán jövök ide fel.
28+4 hkm
1. És 2. Esetben is problémanenteds terhességem volt
2. Esetben volt riadalom
De nem volt vaj
Abszolút, 100%-ban problémamentes, "tankönyvi" terhességem volt. Mindig tökéletesek voltak az eredmények, a ctg-k, a méretei, minden. Illetve annyiban nem volt tankönyvi, hogy soha, egyetlen egyszer sem voltam rosszul, nem hánytam, nem émelyegtem, kívánós is csak picit voltam. Gyönyörű, egészséges kislányom született természetes úton, komplikációk nélkül 41. hétre, 10/10-es apgarral. Első terhességem, első baba.
Ne olvasgass olyasmit, ami negatívan érint! Olvass könyveket, novellákat inkább, vagy legalábbis olyan weboldalakat, amik pozitív hangulatúak. Nyugodj meg, semmi gond nem lesz!
30 éves vagyok. Egy terhesseg, egy gyerek. Nővérem 33 éves. Egy terhesseg, egy gyerek.
Nem volt egyikünknek sem semmi a terhesseg alatt, ami vetélés gyanút okozott volna. Egy csepp ver sem, semmi. Anyukamnak 3 terhesseg, 3 gyerek. Baratnomnek szinten egy terhesseg egy gyerek, probléma nélkül szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!