Mire számíthatok a genetikai tanácsadáson?
Tegnap voltam az orvosnál, és bár 10 napja késik a mensesem, csak 4hét 4napos terhességet állapított meg, szerinte félidő után fogant.
Azért megyek genetikára, mert az elmúlt hónapban beteg voltam, és egy hétig olyan gyógyszereket szedtem, aminek a fogyasztását nem javasolják terhesség alatt(Sumetrolim, Aspirin C, Neocitran), de a baba valószínűleg egy nappal később fogant mint ahogy abbahagytam a gyógyszerszedést.
Most nagyon magam alatt vagyok, félek, hogy azt javasolják, hogy vetessem el, mert már egy éve várjuk... :(
Ilyen korai terhességnél még sokan nem is tudják, hogy terhesek, és szedik a gyógyszereket és isznak és dohányoznak, mindezek ellenére egészséges kisbabák születnek.
Szerintem ne félj, nem lesz semmi baj!!!
Én azt hallottam hogy kb a 8.hétig nincs hatása a babára ha iszol, cigizel. Persze nem ajánlott mert ettől még káros. De szerintem sem lesz semmi baja a babának. Ne aggódj ezen. Egészséges lesz!
Gratula!
Szia, én úgy hallottam hogy ilyenkor a mindent vagy semmit elve érvényesül a 12.hétig, tehát ha a babával valami gond van akkor szegény úgyse maradna meg, de a te esetedben szerintem nincsen semmi probléma, sógornőm erős antibiotikumot szedett terhessége legelején amikor még azt se tudta hogy terhes és gyönyörű egészséges kisfia van!!
Fel a fejjel, nem lesz semmi baj!! Boldog Babavárást!
12 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!