Abba szeretnék segítséget kérni ki milyen kenőcsöt használ? Amit eddig használtam nem nagyon vált be, és nem szeretném hogy megrepedjen több helyen is a pocim.
Köszönöm előre is a válaszokat.
27 heteske
Szia!
Ez leginkább a bőrödtől függ. Sajna ha hajlamos vagy a striákra akkor a legdrágább krémmel is kenheted magad sajnos elő fognak jönni. Én extra szűz oliva olajat használok, azt is csak mikor olyan kedvem van. Eddig nekem nem jött elő semmi. Még reménykedhetek.
30 heteske
Szia! Én végig babaolajat használtam, amit fürdés után a vizes bőrre kell kenni, és szép maradt a pocim. Egy jótanács: a melled is kend, én azt kihagytam, és most elég csúnya a bőröm.
Kellemes babavárást: 3 hónapos fiúcska anyukája.
Én használtam már Avont, DM saját márkát, Milupát.
37.héten járok, még nem repedek szerencsére.
De szerintem ez genetika, ha valaki nagyon repedős fajta, akkor tök mindegy, mit ken magára.
Én többek között azért is kenegetem magamat naponta többször, különben viszket a hasam + mellem nagyon.
Üdv.
Szia!
Én hajlamos vagyok a striákra, amikor tinédzserként nőttem mint a bolondgomba, lett is rajtam rendesen. Számítottam is rá, hogy most meg tele lesz a hasam, de semmi! Én azt a régi, hagyományos, kék fémdobozos Nivea krémet használom és nekem nagyon bevált! Szívből ajánlom!
31 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat.Nagyon nem vagyok hajlamos repedésre csakazért megakarom előzni.Megszeretnélek ismerni titeket írogatunk egymásnak?
Boldog Baba várást!
27 heteske
Szia! Én a dm-es olajat, és a Babe krémet használom. Eddig semmi, de szerintem nem fog így maradni, tényleg genetika kérdése!
Boldog babavárást: 36 hetes kismama
Én 22 hetes vagyok én is a kék fémdobozos niveát használom
és nagyon bevállt.!!!
csak ajánlani tudom!
Boldog Kismamaságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!