Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abba szeretnék segítséget...

Abba szeretnék segítséget kérni ki milyen kenőcsöt használ? Amit eddig használtam nem nagyon vált be, és nem szeretném hogy megrepedjen több helyen is a pocim.

Figyelt kérdés

Köszönöm előre is a válaszokat.

27 heteske

2008. nov. 21. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez leginkább a bőrödtől függ. Sajna ha hajlamos vagy a striákra akkor a legdrágább krémmel is kenheted magad sajnos elő fognak jönni. Én extra szűz oliva olajat használok, azt is csak mikor olyan kedvem van. Eddig nekem nem jött elő semmi. Még reménykedhetek.

30 heteske

2008. nov. 21. 10:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én végig babaolajat használtam, amit fürdés után a vizes bőrre kell kenni, és szép maradt a pocim. Egy jótanács: a melled is kend, én azt kihagytam, és most elég csúnya a bőröm.

Kellemes babavárást: 3 hónapos fiúcska anyukája.

2008. nov. 21. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én használtam már Avont, DM saját márkát, Milupát.

37.héten járok, még nem repedek szerencsére.

De szerintem ez genetika, ha valaki nagyon repedős fajta, akkor tök mindegy, mit ken magára.

Én többek között azért is kenegetem magamat naponta többször, különben viszket a hasam + mellem nagyon.

Üdv.

2008. nov. 21. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én hajlamos vagyok a striákra, amikor tinédzserként nőttem mint a bolondgomba, lett is rajtam rendesen. Számítottam is rá, hogy most meg tele lesz a hasam, de semmi! Én azt a régi, hagyományos, kék fémdobozos Nivea krémet használom és nekem nagyon bevált! Szívből ajánlom!

31 hetes kismama

2008. nov. 21. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Nagyon nem vagyok hajlamos repedésre csakazért megakarom előzni.Megszeretnélek ismerni titeket írogatunk egymásnak?

Boldog Baba várást!

27 heteske

2008. nov. 21. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, ez semjnos bőrtípus függő. Nekem hálistennek a hasam nem reped, viszon a piercingem helye igen. probáld olajozni, és hidratálni.
2008. nov. 21. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én a dm-es olajat, és a Babe krémet használom. Eddig semmi, de szerintem nem fog így maradni, tényleg genetika kérdése!

Boldog babavárást: 36 hetes kismama

2008. nov. 21. 11:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon!Boldog Baba várást mindenkinek!!!!27 heteske
2008. nov. 21. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 22 hetes vagyok én is a kék fémdobozos niveát használom

és nagyon bevállt.!!!

csak ajánlani tudom!

Boldog Kismamaságot!!!

2008. nov. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!