Terhesseg alatti menstruacios gorcs?
Figyelt kérdés
Par napja irtam ki egy kerdest. Megallapitotta a dokim, hogy huvelygyulladasom vam ezert kaptam klion d huvelytablettat. Meg van par db belole de az eloirtak szerint hasznalom. Amiatt mentem orvoshoz mert az ossz tunetem annyi volt, hogy fajt a hasam es feherje volt a vizeletemben. Mostanra eljutottam oda, hogy a reggeli magnezium melle fajdalomcsillapitot is szedek mert ugy faj a hasam. Volt valaki hasonlo cipoben? Meg nem hatott esetleg a gyogyszer? 10bol 5 szemnel jarok.. az orvosom azt mondta, hogy emiatt van a fajdalom es majd elmulik. Akinek van hasonlo tapasztalata szivesen vennem ha megirna. 18hetes kismama2020. márc. 7. 10:27
1/6 anonim válasza:
Menjél kórházba! Feljuthatott a fertőzés. A menstruációs görcs nem játék. Nekem az első terhességem végződött vetéléssel a 23. hét végén. Egy fertőzés miatti kúpkúra végén jártam. Enyhe menstruációs görcseim voltak, teljesen normálisan gondoltam. Estére lett egy csepp vér, akkor mentem kórházba. Addigra kinyílt a belső méhszáj, így nem lehetett visszafordítani a folyamatot, 24 órán belül megszültem. Ha előbb bemegyek, talán még meg tudják állítani.
Az olyan görcs terhesen, amire gyógyszer kell, azonnali orvosi ellenőrzést igényel!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod. Igen, az lesz mostmar... nem varok tovabb hogy elmuljon..
2020. márc. 7. 13:54
5/6 A kérdező kommentje:
Megvizsgaltak, a gyulladas muloban van. A mehszaj zart, a baba jol van. Bent sem tartottak ugyhogy remelem minden rendben. Azt mondta, hogy a gyogyszer miatt lehet es mostmar hasznaljam el ezt a par darabot...
2020. márc. 9. 19:13
6/6 anonim válasza:
Örülök, hogy jól vagy! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!