Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üzenet: 6hetesen volt egy...

Üzenet: 6hetesen volt egy vetelesem, sajnos! De abszolút nem verzek, mutet után vereztem úgy 2 órát erősen, azóta semmi. Nem is barnás, ez nem gond? 3 nap telt el!

Figyelt kérdés
6hetig tilos tényleg együtt lenni? Mikor probalkozzunk ismét,félek ha túl korán ismét elmegy a baba,de ha túl sokáig húzzuk akár 4 hónap annál nehezebben fog összejönni. Olvastam nehanyan csak egy hónapot hagytak ki... nekem még akkor az együttlét is tilos!!egyik doki ezt mond másik azt??? Ja és küldtek endokrinológus hoz,mást is?

2020. márc. 6. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, álltalában ez a normális. Ugye kikapartak a méhedből mindent. Kb. 6 hét múlva fog megjönni.
2020. márc. 7. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8 hetesen ment el a baba, ( már van egy lánykám, gond nélküli terhességből, szülésből) én is csak a kórházban véreztem, utána semmit, nálam nem volt gond. Az én dokim min. 3 hónapot mondott, de akár 6 hónapot is várhatunk, mert nem ketyeg még a biológiai óránk. A ciklusnak rendeződni kell, meg a szervezetnek regenerálódni. A 6 hetet ajánlott betartani, a fertőzések miatt! Nekünk a 7.hónapban fogant meg, és már 2 éves. Endokrinológushoz engem nem küldtek. Sajnálom, kitartás!
2020. márc. 7. 01:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos mit mondott?
2020. márc. 7. 06:13
 4/7 A kérdező kommentje:
A vérzésre annyit hogy az nem gond,csak én furcsallom...védekezésre 3 hónapot mondott...szex nélkül 6hetet... ☹️ Csak a tapasztalatok érdekelnek,mind a 3 kerdesemben. mert elég eltérőek a vélemények... valaki első hónapban már terhes lett,valaki cska egy év után...valakinek a dokija azt mondja nem kell várni csak 1 hónapot,másé fél évet mond... nem értem...
2020. márc. 7. 06:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, nekem spontán kiürült, de akihez először mentem orvos, ő 3 de inkább 6 hónap szünetet mondott! Egy nő életében aki babát szeretne ez sok időnek tűnik. Voltam másik orvosnál, ő nem mondta, hogy várni kellene. Olvasgattam sok tapasztalatot, kinek hogy, mikor sikerült újra, lett-e bármi baj. Mi úgy voltunk vele, hogy nem kényszerből, azért voltunk együtt mert akartuk, de 2 hetet vártunk vele. Egyből sikerült akkor állapotosnak lennem, nem számítottunk rá ilyen hamar.

Azóta is minden rendben, lassan félidőnél tartunk, és boldogok vagyunk, hogy így alakult. 😊

2020. márc. 7. 07:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amerikai kutatók bebizonyították,hogy ez a legnagyobb baromság sokat várni,2.ha a nő vetélés után 6 hónapon belül teherbe esik,nem fog elvetélni mégegyszer.Én 8 hetesen vetéltem,tavaly januárba.1 menstruáciot vártunk,májusba pozi lett a teszt.Most 3 hónapos a kisaszony.
2020. márc. 7. 08:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2020. márc. 7. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!