10 hetes kismama vagyok, és napok óta éles szúrkálásokat érzek a méhszáj körül, aggódom kellene? Volt valaki így?
Nemrég volt egy vetélésem, így ha kell, ha nem aggódom minden miatt.
Eddig csak a hasam szúrkált,enyhén gorcsolt, nem is aggódtam, mert gondoltam az normális. 1 hete voltam ultrahangon, akkor minden rendben volt a babával.
Legközelebb 2 hét múlva megyek.
De ezt most nem tudom hova tenni.
Az a baj, hogy 1 hete is azért mentem, mert volt egy hematomam, ami kiürült, és a védőnő a biztonság kedvéért elküldött hogy nézzenek meg.
Viszont nem hinnem hogy ez a barnás nyak, és az éles szúrások, még a hematoma miatt lenne. Már elég kellemetlenül erzem magam hogy minden héten a kórházba megyek. :/
Inkább menj, mint, hogy baj legyen. A barnazas sem normális pár hetesen, max az utolsó hetekben a tagulas miatt (ami nálad meg nem áll fenn!), de a szurkalas ok sem.
Az is lehet, hogy csak, ahogy nő a méhed, de jobb félni, mint megijed i..
Még a felfázásra gondoltam, hogy lehet attól van. Sokat járok már amúgy is pisilni mivel rengeteget iszom, de meg ez az egy jutott eszembe, a felfázás.
Ha nem múlik el egyébként 1-2napon belül, biztosan elmegyek, , és inkább nézzenek hülyének hogy mindenért bemegyek, minthogy valami baj legyen.
Nem mondták hogy a hematóma ahogy ürül ki barnás folyást eredményez?
Én is így voltam, mondta is a doki hogy számitsak meg rá hogy lesz. Lett is, pont egy hétig volt meg aztán nem volt mar ott a hematóma.
De nekem progeszteront is adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!