Mi az a lutein tömlő/ciszta? Sárgatest?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 22:29
1/4 anonim válasza:
A sargatest az ami a tüszőrepedes után marad meg. A megrepedt tüszőből származik.
A sargatest termeli a progeszteront,ha baba van akkor tovább is látható uh-n, mert ez élteti a terhességet egy ideig.
Ha nincs baba akkoris van, mert progeszteron kell igyis úgyis egy egészséges ciklusban.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom, hogy mi az a sárgatest, azt nem tudom, hogy a lutein tömlő/ciszta az egyenlő a sargatesttel? Vagy "tulmeretezett" sargatest? Vagy teljesen más?
2020. márc. 6. 22:35
3/4 anonim válasza:
Sargatest cisztának is hívják ugye, szóval nemtudom, pontosan hogy van fogalmazva?
Jelentheti azt is h van egy cisztad és egy sargatest cisztad is, de sztem inkább csak a sargatest ciszta miatt áll az ott hogy tömlő/ciszta.
Remélem tudtam segíteni.
Ha lenne cisztad, akkor kéne legyen méret. Méghozzá 2 méret. Egy ami a ciszta másik ami a sárgatest adatai.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!