Petefészekciszta a magzatnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tapasztalatok, vélemények érdekelnének. 34+3 hetes kismama vagyok, a 32. heti UH-n találtak egy 41x32 mm-es petefészekcisztát a babámban. Két orvos nézte meg, végül átirányítottak Debrecenhez. Szabolcsiak vagyunk, itt sajnos nem tudnak mit kezdeni vele. Debrecenben azt mondta a doktornő, nem valószínű, hogy szülésig felszívódhat, ezért vissza kell mennem január 29-én és arra kért úgy készüljek, hogy lehet bent is maradok és ott kell megszülnöm a picit. Február közepére vagyok kiírva, az sem kizárt, hogy műtéti beavatkozással kell kezdeni a szülés után.. :( Valaki járt már hasonló helyzetben?2020. jan. 9. 20:08
1/2 anonim válasza:
Ismerosomoknel volt ez, ott meg nagyobb volt a cysta a magzatnal. Mentek legkozelebb kontrollra Debrecenbe es mar nem volt ott. Felszivodott.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Akkor mégiscsak van remény.. bár engem hárman "biztattak" azzal, hogy nem valószínű a felszívódása.. :( Két doki és a védőnő. De azért reménykedem benne, hogy felszívódik! Nagyon féltem a babámat.
2020. jan. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!