Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábfej problémák terhesség...

Lábfej problémák terhesség alatt? Másnak is volt? Mit lehet csinálni vele?

Figyelt kérdés
Iszonyúan fáj a lábam, lassan járni alig bírok, pedig az ötödik hónapban vagyok csak. Rengeteget híztam (60-ról 74 kg), ami eleve növeli a terhelést. A másik probléma, hogy alapból lúdtalpam volt, ami korábban csak néha fájt. Most viszont már pár méter után nagyon fáj a talpam (ahol a boltozatnak kellene lennie, csak ugye nekem nincs) a legrosszabb pedig, hogy a kis bütyköm, ami volt, pár hónap alatt hatalmasat nőtt, piros, és nagyon fáj ha hozzáér valami. Vizesedés szerencsére nem igazán van, de azzal már tényleg nem bírnék mit kezdeni. Jelenleg vagy a férjem túrabakancsát vagy papucsot hordok, mást már nem igazán tudok. Munkahelyre még járok (szerencsére általában ülök), de az is eléggé fáj. Fájdalomcsillapító (ami nem árt a babának) az nem hat, férjem ajánlotta, hogy megmaszírozza a lábam, de ugye az megint nem ajánlott. szóval amit csinálok, hogy amint hazaérek áztatom hideg vízben a lábam. Ez valamit enyhít, de így se az igazi. Orvosom széttárta a kezét, hogy esetleg betét, de a bütyköt meg a lúdtalpat műteni lehet max, és azt most biztos nem. Van valami tanácsotok? Nagyon megvisel ez az egész...

2020. márc. 5. 10:48
 1/5 Horaires ***** válasza:
Lábtorna, talpbetét?
2020. márc. 5. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hideg zuhany a lábra. Felfrissül.
2020. márc. 5. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült ennyi pluszt felszedni ennyi idő alatt ? Ez a hirtelen terhelés nem tesz neki jót , kérd masszőr segítséget , nekem sokat segített a láb és háfájásomon egy profi masszőr heti 1x-i masszázsa. A kismama masszázs csak az első trimeszterben nem ajánlott és a 3. Vége felé mert beindíthatja a szülést , a többi időben nyugodtan lehet. Én hetente 1x járok a 13. Hét óta ,most vagyok a 23. Hétben.
2020. márc. 5. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez sajnos egy ördögi kör: amint elkezdett fájni a lábam, egyre kevesebbet mozogtam, valszleg ez az oka a hízásnak. Most már amikor tehetem, ülök
2020. márc. 6. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk így érthető , de hidd el a masszőr sokat segítene :) Nekem hatalmas segítség volt ,mikor annyira fájt a hátam ,hogy járni sem bírtam.
2020. márc. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!