Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan terhességi teszt...

Van olyan terhességi teszt ami kimutatja a párnapos terhességet is?

Figyelt kérdés

Tüdőszűrésre kell mennem munkaalkalmasságihoz. Lehetséges, hogy terhes vagyok, de még nagyon kicsi idős. Fontos lenne, hogy biztosra tudjam. Holnap elvileg tudok menni vérvételre, de annak nem biztos, hogy meg lesz az eredménye már holnap. Tüdőszűrőre holnap kellene mennem, mert anélkül nem dolgozhatok.

Köszönöm a válaszokat.

2020. márc. 5. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szóval akkor kiderült ?
2020. márc. 6. 07:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudod biztosra, menj el táppénzre valamivel. Ha jófej az orvosod.

Egyébként én gyorsétteremben dolgoztam. Ott mondták, hogy ilyen esetben a kiskönyvembe csatolják a nőgyógyászati igazolást. Hiszen nem az én hibám hogy nem lehet tüdőszűrést csinálni.

Egyébként simán dolgozhattam volna. Volt kolléganőm, aki egész sokáig dolgozott.

2020. márc. 6. 12:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem derült ki még semmi. Hétfőn megyek vérvételre, talán abból már ki lehet mutatni, de még az sem biztos. 😒😒😒
2020. márc. 7. 03:59
 14/19 A kérdező kommentje:

A vérvétel eredménye: Béta HCG <2.00 IU/L

Ez mit jelent?

2020. márc. 9. 15:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem mondta az orvos ,hogy mit jelent ? :/
2020. márc. 12. 17:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát a mai tesztem is negatív.😔😔😔

Ráadásul úgy néz ki, hogy még meg is jön, pedig csak jövőhéten kellene. Nem értem... Lehet a stressz... A munkahelyen nem fogadták túl jól a helyzetet. Sőt! Kényszer szabin voltam a héten. Nagyon kivoltam/vagyok ettől. Most mehetek vissza így dolgozni, semmi jóra nem számítok. 😒😒😒

2020. márc. 13. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Pontosan mikor kellene megjönni ??
2020. márc. 13. 15:53
 18/19 A kérdező kommentje:

Kedden. Most pecsetélő vérzésem van.

Nagyon nem tudom, hogy mi a helyzet. Hétfőn megint csinálok egy tesztet, ha az sem mutat semmit, akkor már muszáj leszek menni tüdőszűrésre...

😒😒😒

2020. márc. 13. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha pecsételő verzesed van akkor minden bizonnyal a menstruációd megfog jönni ! Nem vagyunk gépek így simán előfordulhat ,hogy ez a ciklus épp rövidebb :/
2020. márc. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!