Van koztetek aki esetleg hallott olyanrol, hogy csak verbol tudtak kimutatni a terhesseget, vizeletbol nem?
Figyelt kérdés
Szemelyes tapasztalatokra is kivancsi vagyok , ha esetleg volt valakinek hasonlo.#teszt #verbol hcg
2020. febr. 19. 14:16
1/11 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Ha negatív a teszt bele kell törődni, hogy az a hónap nem sikerült.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy,hogy bar nem a kerdesemre de valaszoltal. Kepzeld en most pont ebben a helyzetben vagyok es sorstarsak tortenetere lettem volna kivancsi. De meg jo,hogy ilyen nincs 😀
2020. febr. 19. 14:32
3/11 anonim válasza:
Milyen helyzetben? Hogy korán tesztelsz? Mert csak akkor mutatható ki vérből és vizeletből még nem, ha türelmetlen vagy és nem bírsz várni a kimaradtig. Igen, kedves voltam, mert normálisan válaszoltam a kérdésedre ;)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy honnan szeded ezeket az informaciokat 😂
7 hetes terhes vagyok es a mai napig negativ a teszt de vervetelem megallapitottak a terhessegemet.
Milyen lehet az amikor nem vagy kedves , hmm 😀
2020. febr. 19. 14:44
5/11 anonim válasza:
Akkor a veséddel baj van. Nem választja ki a hcg-t.
6/11 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. 6 hetes voltam. Műtétre mentem volna, és főorvos konziliumon közölték velem, hogy terhes vagyok. Aznap reggel csináltam tesztet. Negatív lett. A vérvétel meg már kimutatta rendesen. Azt viszont nem mondták, hogy a veseimmel baj lenne 🤔
7/11 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet, nagy pocakkal is teljesen negatív volt a tesztje. Valóban arról van szó, hogy a vese valamiért nem választja ki a hcg-t, de amúgy ez nem baj olyan értelemben, hogy nem vesebetegseg.
8/11 anonim válasza:
Igen
Hallottam már ilyet
Egyre figyelj
A következőt sem fogja kimutatni!
9/11 anonim válasza:
Én is hallottam már ilyet, neki a 15. héten lett pozitív 😀
Most én hasonloba vagyok, elég sok tunetem van 3 hete késik, mensi időbe barna maszatolás volt csak . Jövőhéten vérvétel 🙂
Hanyadik héten mentél vérvételre?
Gratula a babához:)
10/11 anonim válasza:
#1: kicsit legyél nyitottabb a világra, tájékozódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!