Huvelygyulladas terhesen? Klion d tapasztalatok.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 hetes terhes vagyok es az orvosom huvelygyulladast allapitott meg. Kaptam ra klion d huvelytablettat. Kinek mi a tapasztalata vele? En azota rosszul vagyok amiota hasznalom...a hasam faj, es a kozerzetem is rossz. Sosem volt ilyen problemam is. Ez visszatero lehet? Eddig is annyira vigyaztam...de megis igy alakult. :/ varom a tapasztalataitokat es a velemenyeket.2020. márc. 4. 22:09
1/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a Klion okozza, inkább a terhesség csinálja a balhét. A Klion inkább rendbehoz, az orvos tudja mit írt fel.
2/6 A kérdező kommentje:
Hat en mar nem tudom mit gondoljak. Tunetem annyi volt csak amikor dokihoz mentem, hogy menstruaciohoz hasonlo gorcseim voltak...csak gyengebbek. Megvizsgalt es rogton mondta, hogy ez a problema. Azota elhasznaltam parat viszont a gorcseim erosodtek hiaba a dupla adag magnezium :/ de holnap felhivom reggel, hogy ez normalis e...
2020. márc. 4. 22:14
3/6 anonim válasza:
Én nem voltam/vagyok terhes, de a Clion D-től nekem is fájt a hasam, illetve rózsaszín folyásom volt, néha véres is. Ennyit arról, hogy rendbehoz...
4/6 anonim válasza:
Nekem betadon kupot es valami gyogyszert irt fel a doki.
6/6 -Piciny- válasza:
Igen,okozhatja a klion a rosszullétedet,olvasd csak el a betegtájékoztatót.nalam kb az összes mellekhatas kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!