Klion D 100 hüvelykúptól lehet pici vérzés?
Nem a kúptól van. Mármint nyilván attól is, de elsődlegesen van egy hüvelygyulladásod, meg van sérülve a hüvelyed nyálkahártyája, a kúpok pedig sajnos ilyenkor marhatnak, csíphetnek, ezáltal még inkább gyulladttá válik a nyálkahártya és vérzést tapasztalhatsz.
Nem tudom, hogy terhesen lehet-e szájon át szedhető gyógyszert kapni, de ha igen, inkább azt írass fel.
Nekem is volt ugyanettől a kúptól. Bár nekem mindeniktől van és rendszerint a hüvelyi vizsgálat után is. Én a lenti jobb vérellátás róvására írom. De a dokinak mindenképpen emlísd meg (én megemlítettem és nekem azt mondta, hogy normális). És ha több a folyás akkor lehet megér egy telefon hívást.
Annak a hozzászólónak aki a szájon át szedhető gyógyszert javasolta: a kismamáknak nem azt a változatot adják, mert ami az emésztőrendszeren keresztűl kerül be abból a pici is többet kap. 23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!