Hanna1999 kérdése:
Azt mondta az orvosom hogy méhen kívüli terhességem van de most megjött ilyenek mi van?
Figyelt kérdés
Barnázással kezdődött de most nagyon fáj megjött a menstruációm
Most mit csináljak?
2020. márc. 2. 14:27
2/12 anonim válasza:
Méhen kívüliből el is lehet vérezni. Hogyhogy hazaengedtek? Menj az ügyeletre.
4/12 anonim válasza:
Nem a menstruációd jött meg, hanem a méhen kúvüli terhesség miatt vérzel. Ez életveszélyes lehet, sürgösen (AZONNAL) menj orvoshoz1
5/12 alletta válasza:
azonnal menjél ügyeletre, sürgősségire. jobb lenne, ha valaki elvinne kocsival.
6/12 anonim válasza:
Ha nem a kórházból írsz, akkor mindenképpen jelentsd fel a dokit. Ez hatalmas baki, ami az életedbe kerülhet.
7/12 A kérdező kommentje:
Felhivtam azt mondta hogy méhen kívüli terhesség de elhaló félben volt
2020. márc. 2. 15:21
9/12 anonim válasza:
Szerintem doki, azonnal!! Nekem is volt mehenkívülim, a dokim azt mondta, ha hirtelen elkezdek vérezni és nagyon fáj, onnantól kezdve kb. 1 óra és elvérzek...szóval..
10/12 anonim válasza:
Egy méhen kívüli terhességbe bele is lehet halni , nagyon veszélyes és nem is értem az orvosod hogy engedett haza ,mikor ilyenkor azonnal műteni szoktak. De téged sem értelek ,hogy itt kérdezel és írsz nyugodtan amikor az életeddel játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!