Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhes vagyok.5hetesen...

Mani28 kérdése:

7hetes terhes vagyok.5hetesen barnás folyással ügyelet ott vizsgálat és uh:10mmpetezsék szikhólyag ábr. CRL2mm. Onnantól pedig pecsételés illetve menses szerű vérzés görcsök nélkül! 6hetesen uhn baba látszott szívhang még nem volt, az normális?

Figyelt kérdés
Duphastont kaptam 3x1et és ágynyugalom.masfél hete szedem a vérzés nem múlik.március 12én kell mennem ultrahangra.Jaaa és van egy10ftos nagyságú méhszájsebem...szerintetek ettől vérzek folyton?várjam meg a 12ét vagy menjek ügyeletre uhra?

2020. febr. 26. 16:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hetesen kezdődött barnás pecsételés, nem túl sok de mindennap... kb egy hét múlva jutottam el nogyogyaszhoz, kiderült hogy méhszájsebem van, és az végezgetett. Szigorú pihenés, tappenz, azóta minden rendben, most 12 hetes vagyok
2020. febr. 29. 20:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen,méhszájsebem nekem is van sajnos :( szerintetek 6hetesen 15mm petezsák?! Hasi ultrahangon ennyi látszott csak.. van remény hogy nem üres ugye? Hüvelyivel 5hetesen 10mm petezsák szikhólyag ábr.CRL 2mm.6hetesen csak hasi volt...ott csak a petezsák látszott ez normális még ilyenkor?kicsi lehet azért nem látszódott esetleg hasival?
2020. márc. 1. 14:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam ultrahangon 14mm elmosódott szélű bevérzett petezsák CRL 3,3mm szivmüködés nincs :( :(
2020. márc. 3. 17:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Bevérzett petezsák a volt valakinek?? Lehet benne élő baba vagy semmi esély?
2020. márc. 5. 13:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek a dokimhoz aki azt mondta telefonin hogy ugyanúgy pihenjek és szedjem a gyógyszert hétfőig
2020. márc. 5. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom :( sajnos érdemben nem tudok hozzászólni de kitartást neked :(
2020. márc. 5. 13:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Időközben elvetéltem itthon a wcn :( holnap megyek műtétre... :(
2020. márc. 9. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!