4 hét 6 napos terhesen 3,8 mm-es petezsák, szikhólyag sejthető, élő embrió még nincsen, normális ez így?
Ez meg annyira 'kis' terhesség.
Nagyjából most kellene megjonnie.
Terhes vagy, ennél többet senki nem tud mondani.
Köszönöm, kicsit megnyugodtam! :)
Én jövő kedden megyek dokihoz, remélhetőleg minden rendben lesz :)
Jó egészséget Nektek kedves második a picivel! :)
Nagyon korai a terhességed, én 6 hetesen mentem mindkettővel az elsőnél volt szivhang a másodiknál petezsak szikholyag, két hét múlva már szívverés is volt.
Nyugodj meg és légy türelmes, pont ezért nem szabad ilyen korán menni mert csak aggódik az ember.
Biztos minden rendben lesz.
Boldog babavárást
26 hkm
Teljesen rendben van. Én 5+0 hetesen voltam először, csak 4,4 mm-es petezsák volt. Utána 7,6 hetesen voltam, ott volt a baba és a szívverés. Utoljára 9+6 naposan voltam, a babám már 3,4 cm volt. Most vagyok 12 hetes és minden ok.
Ilyen korán ne várj többet, nyugi es boldog babavárást.
Nekem ilyenkor még ennyi se látszott, csak megvastagodott nyálka hártya.
Ha minden igaz napok, hetek kérdése és szülök :))) szóval ne aggódj. Persze bármi lehet mindig, de légy pozitív. Szurkolok, bár szerintem minden rendben ha már így ezeket látta a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!