Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hét 6 napos terhesen 3,8...

4 hét 6 napos terhesen 3,8 mm-es petezsák, szikhólyag sejthető, élő embrió még nincsen, normális ez így?

Figyelt kérdés
Első terhességem, szeretném, ha minden rendben lenne, két hét múlva kell visszamennem az orvoshoz, nagyon vártuk a picit, most végre sikerült, de aggódom, mert azt írta rá a doki, hogy koraterhesség vagy missed ab, pontos diagnózis ugye még nincsen. Ezt minden esetben ráírják, vagy van mitől aggódnom?
2020. febr. 24. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez meg annyira 'kis' terhesség.

Nagyjából most kellene megjonnie.

Terhes vagy, ennél többet senki nem tud mondani.

2020. febr. 24. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincsen :) nyugi a pozitív tesztem után egy héttel elmentem a dokihoz mert baromira fájt a hasam :/ aznap lettem volna a menstruáció szerint 5 hetes kereken ! 2 hét múlva mentem vissza és 6 hetes 1 napos volt tehát kisebb mint gondoltam bár peteérésem is kesőbb volt ! :) akkor már ott volt a kis drágám és szivcsőpulzálás is van :) ha nincsen panaszom akkor csak a 10.héten kell vissza menjek :)
2020. febr. 24. 16:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kicsit megnyugodtam! :)

Én jövő kedden megyek dokihoz, remélhetőleg minden rendben lesz :)

Jó egészséget Nektek kedves második a picivel! :)

2020. febr. 24. 17:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kívanom neked és boldog baba várást :)
2020. febr. 24. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korai a terhességed, én 6 hetesen mentem mindkettővel az elsőnél volt szivhang a másodiknál petezsak szikholyag, két hét múlva már szívverés is volt.

Nyugodj meg és légy türelmes, pont ezért nem szabad ilyen korán menni mert csak aggódik az ember.

Biztos minden rendben lesz.

Boldog babavárást

26 hkm

2020. febr. 24. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van. Én 5+0 hetesen voltam először, csak 4,4 mm-es petezsák volt. Utána 7,6 hetesen voltam, ott volt a baba és a szívverés. Utoljára 9+6 naposan voltam, a babám már 3,4 cm volt. Most vagyok 12 hetes és minden ok.

Ilyen korán ne várj többet, nyugi es boldog babavárást.

2020. febr. 24. 17:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szabad korán menni, én azért mentem, mert munkahely váltás előtt voltam/lettem volna és tudni szerettem volna, hogy hihetek e a tesztnek, ami nagyon nagyon erős pozitív lett. Így nyilván nem váltottam munkahelyet, de ehhez muszáj volt tudnom, hogy egyáltalán nyoma van e terhességnek. :) Akkor ha minden igaz, jövő héten mikor megyek, már sokkal okosabbak leszünk. :) Egyébként az még lemaradt, hogy szabályos petezsákom van, ami úgy tudom, hogy szintén jó jel. :)
2020. febr. 24. 17:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Boldog babavárást nektek is! :)
2020. febr. 24. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes. Nekem pontosan ennyi idősen csak üres petezsak volt. 😊
2020. febr. 24. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenkor még ennyi se látszott, csak megvastagodott nyálka hártya.

Ha minden igaz napok, hetek kérdése és szülök :))) szóval ne aggódj. Persze bármi lehet mindig, de légy pozitív. Szurkolok, bár szerintem minden rendben ha már így ezeket látta a doki.

2020. febr. 24. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!