Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség alatt is végig...

Aki terhesség alatt is végig cigizett hogy bírta elszívni?

Figyelt kérdés
3 éve nem dohányzom, helyette nikotin mentes e-cigit szívtam, de amikor terhes lettem nem csak azért hagytam abba mert egészségtelen, hanem mert nem is esett már jól. Viszont a cigiszagtól egyenesen rosszul vagyok, elég ha valaki a közelembe jön aki dohányos már forog a gyomrom

2020. febr. 26. 13:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ettol fuggetlenul biztos nem tesz jot. Szemely szerint egyebkent nagyon undoritonak tartom amikor egy terhes no plane amikor mar egyertelmu hogy terhes szivja a cigarettat. Alapbol egy not elcsufit ha cigi log a szajaban (mielottmegkoveznetek mielott leszoktam legalabb 10 evig dohanyoztam, de ettol fuggetlenul ez a velemenyem es mar el sem tudnam kepzelni hogy ragyujtsak)
2020. márc. 3. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
En dohanyzom de az lesz az elso amit leteszek mivel mar tervezzuk jo esetben fel ev mire ki szeretnek tisztulni es ugy varni a babat. Nem er annyit az en onzo pusztító szokasom h a gyerek egeszsege is ramenjen. Nehez letenni hianyzik nem birod ki? Ne szulj gyereket! Dohanyoskent is elítélem ezt a felelotlen hozzaallast! Persze egeszsegesen jott vilagra amaz meg nem cigizett es beteg gyereke szuletett. Persze lehet így is gondolkodni nyugodtan. Sajnos bizonyara a kedves dohanyos kismamakat tamogato orvosok elfelejtik megemlíteni hogy vannak késleltetett tunetek betegsegek.Lehet a kolyoknek 4 5 evesen meg semmi baja aztan 15 16 evesen hirtelen beteg lesz hmm ezek az orvosok vajon kiserik e a baba eletutjat? H mi lesz 10 20 ev mulva es az h csak asztmas lesz az még a gyengebbik eset s oruljon a kedves anyuka h így megussza. Minden ilyen babanal oxigen hiany lep fel magzati koraban, mely eleg komolyan ki hat az idegrendszeri fejlodesere. Es ha szenvedsz akkor szenvedsz mint a kutya mert a gyerek elete ennel tobbet er. Az mar a mi bajunk h 60 evesen tudorakba megdoglunk de a gyereket hagyjuk ebbol ki! Minden agyban dol el! Lehet en is ki leszek mint a kutya de ki fogom bírni mert ki kel bírni ha mar kolykot akarok!
2020. márc. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!